Šah Ravensburger ThinkFun Solitaire

Cena od 11,91 € do 18,70 €
Šah Ravensburger ThinkFun Solitaire
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Šah Ravensburger ThinkFun Solitaire

Magnetna potovalna igra Solitaire Chess združuje klasična šahovska pravila s preprosto nalogo: ob vsaki potezi MORATE vzeti drugo figuro. Igra vsebuje 120 misij za enega igralca, od začetnih do strokovnjakov - težave se povečujejo, ko se razvijajo vaše sposobnosti. Zahvaljujoč magnetni knjižici in figuram je Solitaire Chess idealna šahovska igra za potovanja. Rešite vse naloge in postanite šahovski mojster! Igra vsebuje: 10 magnetnih šahovskih figur, priročnik s pravili igre in rešitvami, knjižico s 120 nalogami s stopnjami od začetnika do strokovnjaka.
out of stock
11,91 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

THINKFUN pasjansa šah

Magnetna potovalna igra Solitaire Chess združuje klasična šahovska pravila s preprosto nalogo: pri vsaki potezi MORAŠ vzeti drugo figuro.
Razpoložljivost je treba preveriti
18,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Šah Ravensburger ThinkFun Solitaire. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Šah Ravensburger ThinkFun Solitaire. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4005556765423)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki