LITTLE DUTCH Magnetic igra - Obleci Jima in Roso

Cena od 17,50 € do 20,41 €
LITTLE DUTCH Magnetic igra - Obleci Jima in Roso
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LITTLE DUTCH Magnetic igra - Obleci Jima in Roso

Oblecite se z Jimom in Roso! S to magnetno igro lahko posnemate oblačila na kartici z uporabo magnetnih kosov na plošči. Ali pa uporabite lastno domišljijo. Obstaja neskončno število kombinacij, ki zagotavljajo zabavo in podpirajo besednjak ter koordinacijo. Ta odlična igra bo zabavala otroke doma in na poti. Magnetna igra je sestavljena iz 80 majhnih magnetov, 6 kart za Roso in 6 za Jima. Škatla je izdelana iz robustnega kartona, ki omogoča enostavno shranjevanje vseh kosov. Magnetni pokrov se lahko uporablja kot igralna plošča. OPOZORILO: Zaradi majhnih delov ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Obstaja nevarnost zadušitve. Primerno za otroke od 36 mesecev dalje.
out of stock
17,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Little Dutch Magnetna igra oblačenje Njim & Rosa

Oblecite Jima in Roso! S to magnetno igro lahko otrok obleče lika Jima in Roso v skladu z vzorcem na kartici ali pa uporabi lastno domišljijo in ustvari izvirne kombinacije. Ta odlična igra bo otroke zabavala doma in na poti. Little Dutch
Razpoložljivost je treba preveriti
20,41 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LITTLE DUTCH Magnetic igra - Obleci Jima in Roso. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LITTLE DUTCH Magnetic igra - Obleci Jima in Roso. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8713291447561)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki