Ligretto - RDEČA

Cena od 9,34 € do 13,50 €
Ligretto - RDEČA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Ligretto - RDEČA

Akcijska in zabavna igra s kartami. Ligretto Red je barvna različica priljubljene igre Ligretto. Igralci se poskušajo kartotačno znebiti svojih kart in jih položiti na mizo, a ker vsi igrajo naenkrat, napetosti ne manjka. Ligretto je igra s kartami za tiste, ki iščejo zabavo in razburjenje. Cilj igre je položiti čim več kart na sredino mize in se znebiti prvega kupa. Pomembna je hitrost kart - vsi igrajo hkrati, nihče nikogar ne čaka, zato je pomembno, da reagiramo hitreje kot soigralci! Pravila: Na začetku igre prejme vsak igralec svoj nabor kart (z enako obleko na hrbtni strani). Eden od igralcev pravi Ligretto in zdaj vsi poskušajo na kupe sredi mize položiti čim več kart. Kupčki morajo tvoriti karte iste obleke, razporejene eno za drugo glede na številke. Zato je vedno mogoče postaviti nov kup samo s kartico številka 1, nanjo je treba postaviti kartico številka 2 iste barve, na kartico številka 3 itd. Igra se konča takoj, ko eden od igralcev položi svojo zadnjo karto in razglasi "Ligretto stoji". Priporočena starost od: 8 let. Čas predvajanja: 10 minut. Število igralcev: 2 - 4.
out of stock
9,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Schmidt Igra s kartami Ligretto - rdeča

Zabavna igra s kartami, pri kateri sta ključna bistrost in hitrost. Predstavljajte si igro Ligretto z več kot štirimi igralci. Ni problema! Schmidt
Razpoložljivost je treba preveriti
13,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Ligretto - RDEČA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Ligretto - RDEČA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001504013080)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki