Lexibook Varuhi galaksije elektronska namizna igra pinball

Cena od 39,99 € do 96,00 €
Lexibook Varuhi galaksije elektronska namizna igra pinball
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Elektronski namizni pinball Varuhi galaksije

Zabavna igra za otroke, ki razvija pozornost in reflekse. Cilj igre je ohraniti žogico v gibanju čim dlje in s tem pridobiti najvišji rezultat. Otroci se lahko igrajo sami ali izzovejo prijatelja. Glasba, zvok in svetlobni učinki kot pri pravi pinball igri! Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elektronski namizni fliper Varuhi galaksije

Če iščete izvirno zabavo za otroke, preizkusite elektronski namizni fliper. Cilj igre je obdržati žogico v gibanju čim dlje in doseči najvišji možni rezultat. Otroci morajo preprečiti, da bi žoga padla med ročice (plavuti) in se hkrati z njimi odbiti ob odbijače, ki se nahajajo na sredini igralnega prostora. Prav ti odbijači jim omogočajo pridobivanje točk – več kot je izboklin, več točk. Igra je opremljena z odličnimi zvočnimi in svetlobnimi učinki kot prava igra fliperja. Dve stojali dajeta fliperju idealen kot za igro. Rezultat je viden na LCD zaslonu in s preprostimi kontrolami lahko vklopite ali izklopite zvoke in začnete novo igro. Otroci se lahko igrajo sami ali tekmujejo s prijatelji, da bodo dosegli najvišji rezultat. Torej pogumno! Igro napajajo tri 1,5 V baterije tipa C/LR14 (niso priložene v paketu). Z izvijačem (ni priložen v paketu) odprite prostor za baterije. Igranje fliperja se morda zdi samo zabavna zabava, vendar je pomembno za razvoj ali ohranjanje motoričnih sposobnosti. Otroci lahko izboljšajo koordinacijo rok in oči ter pridobijo hitrejše reflekse in vadijo pravilen čas. Ključne funkcije Tema Guardians of the Galaxy Elektronski namizni fliper za otroke Zabavna igra za enega ali več igralcev (premoga najvišji zabeležen rezultat) Cilj igre: obdržati žogo čim dlje v gibanju in zbirati točke z udarjanjem po odbijačih Razvoj pozornosti in motoričnih sposobnosti Refleksni in časovni trening Digitalno točkovanje - LCD zaslon za prikaz rezultata Glasba, zvočni in svetlobni učinki kot pravi fliper 4 ročice (plavuti) in 5 odbijačev (ovire) 1 žoga notri Gumbi, enostavni za uporabo (začetek igre, ponastavitev igre, vklop/izklop glasbe, brisanje rezultatov) Dva stojala za idealen igralni kot Napajanje: 3x 1,5 V baterije tipa C/LR14 (niso priložene v paketu), predal za baterije odprite z izvijačem (niso v paketu)
out of stock
41,54 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

fliper lexibook guardians of the galaxy

fliper lexibook guardians of the galaxy
Razpoložljivost je treba preveriti
96,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Varuhi galaksije elektronska namizna igra pinball. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Varuhi galaksije elektronska namizna igra pinball. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743096827)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki