Lexibook Nimitz Force - Elektronska igra s pomorskimi bitkami s svetlobnimi in zvočnimi učinki

Cena od 34,99 € do 36,34 €
Lexibook Nimitz Force - Elektronska igra s pomorskimi bitkami s svetlobnimi in zvočnimi učinki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Elektronska igra z morskimi bitkami Nimitz Force

Iščete zabavno igro za vas in vaše otroke? Igrajte klasično igro „ladje“ v moderni elektronski obliki! Trenirajte strateške poteze in potopite ladje hitreje kot nasprotnik. Z interaktivnimi zvočnimi gumbi in centralno lučjo. Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elektronska igra mornariške bitke Nimitz Force

Ste kot otrok igrali strateško igro ladje s svinčnikom in papirjem? Predstavite ga svojim otrokom v sodobni obliki! Elektronska igra s pomorskimi bitkami za dva igralca bo otroke še dolgo zabavala. Začetek je enostaven – preprosto postavite svojih pet ladij na spodnjo mrežo, izgovorite koordinate na glas in streljajte na nasprotno floto. Pritisnite interaktivne gumbe za nadzor zvoka, da streljate in obveščate sovražnika o njihovih zadetkih. Poskusite strateško potopiti nasprotnikovo floto, preden ta uniči vašo. Uspešne in neuspešne zadetke označite z rdečimi in belimi žebljički (svoje zadetke označite na zgornji mreži, nasprotnikove na spodnji). Za sestrelitev sovražnih plovil lahko uporabite tudi 3 jokerje - mega bombo, torpedo in radar. Igra vsebuje realistične bojne zvoke in osrednjo luč. Torej do boja! Igra deluje na tri 1,5 V AA/LR6 baterije (niso priložene). Z izvijačem (ni priložen v paketu) odprite prostor za baterije. Igra se samodejno izklopi po 5 minutah nedejavnosti. Strateške igre so dobro orodje za spodbujanje otrokovega intelektualnega razvoja. Idealne so za vadbo veščin deduktivnega sklepanja in učenje doseganja ciljev s pomočjo izdelanih načrtov. Poleg tega tovrstne igre otroke učijo reševanja problemov, kar jim bo v odrasli dobi prišlo še kako prav. Ključne funkcije Elektronska igra mornariške bitke Nimitz Force Odlična zabava za otroke Za dva igralca Cilj igre je prvi potopiti nasprotnikovih 5 ladij Interaktivni kontrolni gumbi za streljanje in obveščanje sovražnika o njegovih zadetkih Spodbujanje intelektualnega razvoja Vadba logičnega sklepanja 3 Jokerji - Torpedo, Mega Bomb in Radar za razorožitev Realistični bojni zvoki in utripajoča svetloba Samodejni izklop po 5 minutah nedejavnosti 10 plastičnih ladij, 2 torpeda, 2 mega bombi in 2 radarja, 10 rdečih zastav, 200 belih in 68 rdečih klinov Napajanje: 3x 1,5 V AA/LR6 baterije (niso priložene v paketu), predal odprete z izvijačem (niso v paketu)
out of stock
36,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Nimitz Force - Elektronska igra s pomorskimi bitkami s svetlobnimi in zvočnimi učinki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Nimitz Force - Elektronska igra s pomorskimi bitkami s svetlobnimi in zvočnimi učinki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743017303)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki