Lexibook Elektronska govoreča igra Pomorska bitka (HU / CZ / SL / PL)

Cena od 34,99 € do 36,34 €
Lexibook Elektronska govoreča igra Pomorska bitka (HU / CZ / SL / PL)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Elektronska govoreča igra - Pomorska bitka (CZ/SL/PL/HU)

Na voljo v 4 jezikih (CZ/SL/PL/HU). Igrajte klasično igro „ladje“ v sodobni elektronski obliki! Trenirajte strateške poteze in potopite ladje hitreje kot nasprotnik. Igrajte proti prijateljem ali proti računalniku, papir in svinčnik nista potrebna. Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elektronska govorna igra - pomorska bitka (CZ/SL/PL/HU)

Ste kot otrok igrali igro strateške ladje? Predstavite ga svojim otrokom v sodobni obliki! Govoreča elektronska igra s pomorskimi bitkami za dva igralca bo otroke še dolgo zabavala. Borite se lahko proti sebi ali proti računalniškemu nasprotniku. Začetek je enostaven – preprosto postavite svojih pet ladij na oceansko mrežo, vnesite koordinate vsake ladje in nato samo streljajte. Izberite črko in številko ciljne koordinate in pritisnite gumb "PAL". Poskusite strateško potopiti nasprotnikovo floto, preden ta uniči vašo. Označite uspešne in neuspešne zadetke z rdečimi in belimi količki (značite svoje zadetke na zgornji mreži, nasprotnikove na spodnji). Izbirate lahko med dvema načinoma igre - enostavnim načinom ali težjim načinom, kjer računalnik ne določa vrste udarca ladje. Igra vsebuje realistične bojne zvoke in utripajoče luči, ko je plovilo potopljeno ali zadeto. Torej se borimo! Igra deluje na tri 1,5 V AA/LR6 baterije (priložene v paketu). Igro lahko nastavite v štirih jezikih (CZ/SL/PL/HU), na voljo pa je tudi prostor za shranjevanje vseh kosov igre pod oceanskimi mrežami. Igra se samodejno izklopi po 5 minutah nedejavnosti (nastavitve igre se po izklopu ne shranijo). Strateške igre so dobro orodje za spodbujanje otrokovega intelektualnega razvoja. Idealne so za vadbo veščin deduktivnega sklepanja in učenje doseganja ciljev s pomočjo izdelanih načrtov. Poleg tega tovrstne igre otroke učijo reševanja problemov, kar jim bo v odrasli dobi prišlo še kako prav. Ključne funkcije: Elektronska govorna igra s pomorskimi bitkami Odlična zabava za otroke 1 do 2 igralca: igrajte proti računalniku ali izzovite prijatelja Cilj igre je prvi potopiti nasprotnikovih 5 ladij Spodbujanje intelektualnega razvoja Vadba logičnega sklepanja 2 načina igre: enostaven ali težek (računalnik ne določi vrste zadetka ladje) 4 jeziki (češčina, slovaščina, poljščina, madžarščina) Realistični bojni zvoki (streljanje, udarci, potopljena tarča) in utripajoča luč Samodejni izklop po 5 minutah nedejavnosti (nastavitve igre niso shranjene 10 plastičnih ladij 80 rdečih klinov 200 belih klinov 2 oceanski mreži 2 ciljni mreži Shranjevanje pod oceanskimi mrežami Napajanje: 3x 1,5 V AA/LR6 baterije (priložene v paketu)
out of stock
36,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Elektronska govoreča igra Pomorska bitka (HU / CZ / SL / PL). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Elektronska govoreča igra Pomorska bitka (HU / CZ / SL / PL). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743088259)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki