Janod Magnetibook angleška abeceda

Cena od 22,75 € do 28,40 €
Janod Magnetibook angleška abeceda
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Janod Magnetibook angleška abeceda

Magnetna knjiga Magneti'Book English Alphabet je čudovita poučna igrača Sestavljanka s črkami je polna barv, zato se bodo otroci z veseljem igrali z njo in se učili novih črk in besed. V predlogi so različni predmeti in živali s slikami in tiskanimi črkami. Manjši otroci lahko na podlagi slike povedo, kaj vidijo na sliki, starš pa lahko sestavi ime iz črk v slovaščini in angleščini. Starejši otroci lahko to storijo sami. Prav tako si lahko izmislijo svoje besede ali izdelajo svoje karte. Magnetna izobraževalna igrača vsebuje 26 kart s predlogami in 104 črkami. Praktična embalaža zagotavlja udobno prenašanje igrače, otroci se bodo z njo zabavali ne samo doma, ampak tudi na daljših potovanjih. Sestavljen je iz 26 magnetov s slikami in 104 magnetov s črkami. Material: karton, magnet Dimenzije: 19 x 4 x 26 cm Primerno za otroke od 3 do 8 let.
in stock
22,75 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Janod Magnetibook Angleška abeceda

Magnetna knjiga – neverjetna izobraževalna igrača! Sestavljanka s črkami je polna barv, zato se bodo otroci z njo radi igrali in se učili novih črk in besed. Janod
Razpoložljivost je treba preveriti
28,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Janod Magnetibook angleška abeceda. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Janod Magnetibook angleška abeceda. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3700217327125)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki