Igra Angleščina Brnkačka

Cena od 12,71 € do 14,68 €
Igra Angleščina Brnkačka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

igra Angleščina Brnkačka

Izobraževalna igrača za vse otroke, ki se začnejo učiti angleščino, pa tudi za naprednejše, ki želijo ponoviti 160 najpogosteje uporabljenih angleških besed s 16 različnih področij - od osnovnih številk prek barv do hrane, športa, poklicev in narave. Na 16 izmenjalnih listih boste vedno našli deset besed z vsakega izbranega področja. Naloga je dodeliti sliko pravilni angleški besedi, ki jo slika predstavlja. Ko je pravilno dodeljena, bo zasvetila zelena lučka. Vse besede so na črkah dopolnjene s pravilno (pisno) angleško izgovorjavo. Igrača vsebuje tudi slovar angleških besed, uporabljenih na posameznih listih, in njihov češki prevod. Delovanje na baterijah 2xAA, ki niso del paketa. Primerno od 6 let.
out of stock
12,71 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Popron Učenje angleščine, izobraževalna igra

Izobraževalna igrača za vse otroke, ki se začenjajo učiti angleščino, pa tudi za naprednejše učence, ki želijo preveriti 160 najpogosteje uporabljenih angleških besed s 16 različnih področij – od osnovnih številk, barv do hrane, športa, poklicev in narave . Popron
Razpoložljivost je treba preveriti
14,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Igra Angleščina Brnkačka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Igra Angleščina Brnkačka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594011650160)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki