Hasbro Jenga

Cena od 18,68 € do 70,02 €
Hasbro Jenga
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hasbro Jenga aparat F4528

Sestavite ekipe in igrajte to akcijsko gradbeno igro! Gradnja lahko postane odlično timsko delo! Določite, kdo bo inštruktor in kdo graditelj. Izvlecite kartico, inštruktor bo opisal postavitev na kartici, graditelj pa jo mora nato izvesti s pravilno postavitvijo blokov. Brez kazanja ali gestikuliranja! Brez kukanja! Tekmovati je treba biti prvi, saj ekipe hkrati delajo na svojih stolpih. Zmaga prva ekipa, ki okrona svojo stvaritev, ne da bi stolp padel. Ko zmagate 3 od 5 krogov, je vaš! Igra vsebuje 28 pisanih vrhunskih lesenih kock Jenga. Vsaka kocka je označena z uradnim logotipom Jenga. Na kartah je skupno 200 predmetov in stvari za sestavljanje, tako da zabave ne bo manjkalo!
in stock
18,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

NEW Namizna igra Hasbro Jenga Maker (FR)

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Namizna igra Hasbro Jenga Maker (FR), idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Hasbro po najboljših cenah!Stil: FrancoskiPriporočena starost: + 8 LetOtroci+ 3 letVrste: Namizna igraŠtevilo igralcev: 2 Igralci1 – 6
Razpoložljivost je treba preveriti
70,02 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hasbro Jenga. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hasbro Jenga. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010993472987)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki