DIN AZ KVIZ POSEBEN: ZGODOVINA IN GEOGRAFIJA Potovalna igra

Cena od 6,79 € do 10,80 €
DIN AZ KVIZ POSEBEN: ZGODOVINA IN GEOGRAFIJA Potovalna igra
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

DIN AZ KVIZ POSEBEN: ZGODOVINA IN GEOGRAFIJA Potovalna igra

Vse težje je privabiti šolarje. Toda igra še nikogar ni odvrnila. Z AZ kvizom ponovite zgodovino in zemljepisne znamenitosti s svojimi otroki. Posebna izdaja igre v potovalnem paketu temelji na pravilih znanega televizijskega tekmovanja in zagotovo ne bo pustila nobene možganske niti v prostem teku. Pri povezovanju treh strani načrta igre boste vadili ne samo svoje znanje, temveč tudi svoje strateške sposobnosti. Igra je bila narejena na Češkem in je namenjena vsem ljubiteljem znanja od 13. leta dalje. Paket vsebuje: 1 načrt igre, 1 kocko, 60 kart z vprašanji in odgovori.
out of stock
6,79 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Posebni kviz AZ - zgodovina in geografija

Zabavna igra znanja na poti. Primerjajte svoje znanje zgodovine in geografije s prijatelji – igrajte svojo najljubšo igro, ki temelji na znanem televizijskem tekmovanju AZ Quiz.
Razpoložljivost je treba preveriti
10,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DIN AZ KVIZ POSEBEN: ZGODOVINA IN GEOGRAFIJA Potovalna igra. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DIN AZ KVIZ POSEBEN: ZGODOVINA IN GEOGRAFIJA Potovalna igra. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8590878621749)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki