Deževni gozd

Cena od 32,46 € do 44,10 €
Deževni gozd
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Deževni gozd

Potopite se v pustolovščino družinske igre Rainforest in spremenite svojo džunglo v čudovit raj, poln naravne raznolikosti! Zgradite pisano džunglo, ki jo oživite z bogato vegetacijo, cvetočimi drevesi in očarljivimi rožami. S tem boste omogočili opicam, žabam, metuljem in papigam, da se vrnejo v njihove domove v deževnem gozdu, hkrati pa si boste prislužili dragocene točke za svoj trud. Ampak to še ni vse! Vaša naslednja naloga je zaščititi te ikonične živalske vrste, da zagotovite njihovo varnost in blaginjo. Zbirajte karte s svojo totemsko živaljo in uporabite svojo strategijo in taktiko, da pridobite dodatne dragocene točke. Izzovite svoje prijatelje in družino na to razburljivo pustolovščino! Igra Rainforest je idealna za 2 do 4 igralce, stare 8 let in več, tako da se lahko skupaj potopite v fascinanten svet džungle in doživite nepozabne trenutke, polne tekmovanja, sodelovanja in zabave. Pripravite se na čudovit družinski čas, poln naravne čarovnije in pustolovščin v osrčju deževnega gozda! Igra vključuje: 1 glavno igralno ploščo, 112 žetonov lesenih živali, 4 plošče za igralce, 1 vrečko iz blaga, 55 ploščic iz džungle, 10 žetonov zaščitenega območja, 1 žeton daljnogleda, 4 žetone raznolikosti.
out of stock
32,46 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Dino Družinska igra Deževni gozd

Potopite se v pustolovščino družinske igre Rainforest in spremenite svojo džunglo v čudovit raj, poln naravne raznolikosti! Dino
Razpoložljivost je treba preveriti
44,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Deževni gozd. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Deževni gozd. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8590878631809)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki