LOVI trak za dudo s sponko, Salt & Pepper

Cena od 7,20 € do 11,40 €
LOVI trak za dudo s sponko
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Salt&Pepper Soother Clip With Ribbon verižica za dudo s sponko 1 kos

LOVI Salt&Pepper Soother Clip With Ribbon Verižica za dudo za otroke 1 kos LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
8,13 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Trak za dude LOVI s sponko za sol in poper

STILNO IN PRAKTIČNO! To je NOVO znamke LOVI - trak za dude v privlačnih kolekcijah. Mame iščejo zanimive in elegantne dodatke, ki se prilegajo otrokovim oblačilom, a zanje niso pomembni samo praktični izdelki, temveč tudi lepi in oblikovalski dodatki. Videz otroka je pomemben za današnje mamice, zato izberejo trendovske dodatke, s katerimi bo njihov otrok videti eleganten. Ves dan bodo aktivne matere cenile izdelke, ki jim olajšajo življenje, ker ne želijo nenehno iskati dudo ali paziti, da ne padejo na tla, zato potrebujejo nekaj, s čimer bodo imele dudo na roko ves čas. Lastnosti Moden dizajn Edinstven, v skladu z najnovejšimi trendi se popolnoma prilega vaši najljubši kolekciji dude LOVI. Udoben oprijem Preprosto in hitro se pritrdi na dudo. Praktično - duda je vedno pri roki, pritrjena je na oblačila, odejo ali voziček. Univerzalni - Lahko ga pritrdite na dudo, komar ali drugo igračo. Varna in trpežna - visokokakovosten material, primeren za otroke. Trdna sponka - dobro se drži na oblačilih, vendar ne poškoduje materiala.
out of stock
8,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI trak za dudo s sponko, Salt & Pepper

Modna in praktična novost znamke LOVI – trak za dudo iz priljubljene minimalistične kolekcije. Trak iz tkanine s sponko služi za stabilno pripenjanje dude na otrokova oblačila in jo ščiti pred umazanijo ali izgubo. Dudo imate tako vedno pri roki. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
11,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI trak za dudo s sponko. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI trak za dudo s sponko. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903407510248)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki