Bosch SDS-MAX PLOŠČAJNI SAMOSTRELJIVI VREZALNIK 350 mm LONGLIFE

Cena od 25,90 € do 72,43 €
Bosch SDS-MAX PLOŠČAJNI SAMOSTRELJIVI VREZALNIK 350 mm LONGLIFE
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch Široko dleto SDS max

Široko dleto SDS max zagotavlja visoko hitrost odstranjevanja materiala z zidov in malte. Samoostrilno široko telo lahko ohranja enakomerno debelino skozi celotno življenjsko dobo, kar zagotavlja hitro in neprekinjeno delo. Dleto je namenjeno uporabi na opeki in betonu pri odstranjevanju ometa in plasti umazanije. ŠE več, lahko ga uporabite tudi za odstranjevanje betona z mavčnih opažev in sten ter za prebijanje zidov. Široko dleto SDS max je samoostrilno in omogoča 30 % hitrejše odstranjevanje materiala kot standardna dleta.
1
36,31 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch Ploščato dleto sds-max široko 50*350mm

Tehnični podatki: Celotna dolžina mm: 350 Rezilo dleta mm: 50 Tip držala: SDS max SDS max lopatasto dleto za hitro odstranjevanje kamna in malte Samoostrilni rob zagotavlja enakomerno debelino med uporabo ter enakomerno in hitro delo Samoostrilni rezalni rob odstranjuje material 30 % hitreje kot sta Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
72,43 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch SDS-MAX PLOŠČAJNI SAMOSTRELJIVI VREZALNIK 350 mm LONGLIFE. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch SDS-MAX PLOŠČAJNI SAMOSTRELJIVI VREZALNIK 350 mm LONGLIFE. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140397315)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki