Bosch Dleto za ploščice SDS max

Cena od 20,50 € do 87,72 €
Bosch Dleto za ploščice SDS max
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch Dleto za ploščice SDS max

Dleto za ploščice SDS max je idealno za čisto in hitro odstranjevanje stenskih in talnih ploščic. Njegova samoostrilna ploščata oblika s kolenastim rezalnim robom poskrbi za odlično lego pri delu z majhnimi fugami in preprost dostop do površine pod ploščicami za učinkovito odstranjevanje le-teh, brez lomljenja. Dleto za ploščice SDS max je samoostrilno in se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo ter s 30 % hitrejšim odstranjevanjem materiala kot standardna dleta.
1
28,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch Ploščato dleta sds-max za ploščice 50 * 300 mm

Tehnični podatki: Celotna dolžina mm: 300 Rezilo dleta mm: 50 Vrsta držala: SDS max Dleta za ploščice SDS max je idealna za čisto odstranjevanje stenskih in talnih ploščic Samoostrilni zamaknjeni rob olajša dostop do ozkih fug in omogoča odstranjevanje ploščic, ne da bi jih poškodoval Samoostrilni r Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
87,72 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Dleto za ploščice SDS max. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Dleto za ploščice SDS max. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140397322)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki