Stadler Form Zoe

Cena 59,90 €
Stadler Form Zoe
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

STADLER FORM ZOE BLACK osvežilnik prostora

Eleganten in edinstven osvežilnik prostora Stadler Form Zoe Black v vsak prostor vdihne občutek glamurja in ustvari trenutke dobrega počutja in vnese pozitivno energijo!Osvežilnik prostora z Amber Light (svetloba v barvi jantarja) ustvarja čarobno prijetno vzdušje v prostoru. Hladno meglico obarva s svetlobo v barvi jantarja, ki ustvarja glamurozen videz plamena in topline. Bronast, varljivo pristen plamen spremeni prostor v oazo dobrega počutja. Stadler Form Zoe Black je tihi in energetsko učinkovit osvežilnik prostora uporablja ultrazvočno tehnologijo za oddajanje hladne meglice in optimalno razpršitev eteričnih olj v prostor, kadar koli si to zaželite – do 10 ur z enim polnjenjem.
Razpoložljivost je treba preveriti
59,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

STADLER FORM ZOE WHITE osvežilnik prostora

Eleganten in edinstven osvežilnik prostora Stadler Form Zoe White v vsak prostor vdihne občutek glamurja in ustvari trenutke dobrega počutja in vnese pozitivno energijo!Osvežilnik prostora z Amber Light (svetloba v barvi jantarja) ustvarja čarobno prijetno vzdušje v prostoru. Hladno meglico obarva s svetlobo v barvi jantarja, ki ustvarja glamurozen videz plamena in topline. Bronast, varljivo pristen plamen spremeni prostor v oazo dobrega počutja. Stadler Form Zoe White je tihi in energetsko učinkovit osvežilnik prostora uporablja ultrazvočno tehnologijo za oddajanje hladne meglice in optimalno razpršitev eteričnih olj v prostor, kadar koli si to zaželite – do 10 ur z enim polnjenjem.
Razpoložljivost je treba preveriti
59,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stadler Form Zoe. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stadler Form Zoe. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7630850300055)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki