Remington WSF4810 E51 depilator

Cena od 14,99 € do 24,70 €
Remington WSF4810 E51 depilator
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Damski brivnik REMINGTON WSF4810

Damski brivnik REMINGTON WSF4810Imejte svilnato gladko kožo z našim kompaktnim ženskim brivnikom, garantirano pusti kožo brez dlak v zelo kratkem času. Ne glede na to ali se odpravljate na dopust ali boste smuknili v vašo najljubšo poletno obleko, je ta kompakten, lahek ženski brivnik z baterijskim delovanjem oblikovan za hitro in udobno britje, posebej če vam primanjkuje časa in želite biti urejeni. Hipoalergena folija prav tako pomaga pri zaščiti pred urezninami – tudi na kočljivih, težko dostopnih predelih. Brivnik je primeren za mokro in suho uporabo, tako da ga lahko vzamete pod tuš. Ne glede na način uporabe, boste uživali v lepi gladki koži v zelo kratkem času.Enojna folija ščiti kožo pred urezninamiHipoalergenska folija pod kotom sledi obrisom vašega telesa za hitre in udobne rezultateKompaktna, lahka oblika popolna za potovanjaDvojni prirezovalniki popolni za uporabo na bikini predelu in lovljenje zgrešenih dlakVodoodporno: suha uporaba ali pod tušemObešalna zanka za shranjevanjeČistilna krtača vključenaDelovanje na baterije: 2x AAA vključene2 leti garancijeHIPOALERGENI KOTI Z ENOJNO FOLIJOIzognite se urezninam s to pametno enojno folijo, ki je pod kotom, da lahko sledi obrisom vašega telesa. Britje ni še nikoli bilo tako hitro, enostavno in gladko.POPOLN SOPOTNIK NA DOPUSTUKombinacija kompaktne velikosti in lahke narave je popolna, da skoči v vaš kovček - brez da bi morali pustiti dodaten par čevljev doma. Deluje na baterije, lahko ga uporabljate pod prho ali kjerkoli želite.  
in stock
14,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington WSF4810 SMOOTH & SILKY damski brivnik

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane aparate za osebno nego znamke Remington s promo kodo 24MDW4SI264 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Ženski brivnik z plavajočo folijo za preprečevanje ureznin in odrgnin. Remington WSF4810 Smooth & Silky je primeren za uporabo na suhem in pod prho. Z dvojnim dodelanim trimerjem lahko učinkovito obrežete območja okoli bikinija. Kompaktna zasnova dizajna, zaradi tega je idealen sopotnik. Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
17,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Remington WSF4810 E51 depilator. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Remington WSF4810 E51 depilator. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4008496970551)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki