Meliconi TLC03 daljinski upravljalnik za Sony TV

Cena od 13,90 € do 17,99 €
Meliconi TLC03 daljinski upravljalnik za Sony TV
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Meliconi TLC03 daljinski upravljalnik za Sony TV

TLC03 je nadomestni daljinski upravljalnik za televizorje znamke Sony z vgrajenim TNT. Ne potrebuje dodatnega programiranja. Meliconi
Razpoložljivost je treba preveriti
16,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Nadomestni daljinec MELICONI TLC03 za SONY televizorje

MELICONI TLC03 za SONY televizorjeDaljinski upravljalnik za televizorje SONY MELICONI TLC03 je pripravljen za uporabo in ne potrebuje dodatnega programiranja. Vstavite baterije in poiščite vaše najljubše televizijske programe. Lastnosti:Deluje z vsemi infrardečimi televizorji SONY z vgrajenim TNT.Pripravljen za uporabo, pred uporabo ni potrebno programiranje.100 % funkcij originalnih daljinskih upravljalnikov.Gumb NET: Omogoča neposreden dostop do aplikacije NETFLIX. Idealno za nadzor najnovejše generacije televizorjev.Simboli originalnega daljinskega upravljalnika.Možnost dostopa do sekundarnih funkcij s tipko “M”.Ekonomičen, cenejši od originalnega daljinskega upravljalnika.Širokokotni in dolgi infrardeči signal.Kontrolna in potrditvena lučka za prenos signala.Trajno varnostno kopiranje konfiguracije tudi brez baterij.Napajanje: 2 x 1,5 V tip AAA/LR03 baterije. Baterije niso priložene.
in stock
17,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Meliconi TLC03 daljinski upravljalnik za Sony TV. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Meliconi TLC03 daljinski upravljalnik za Sony TV. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8006023280100)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki