Daljinec THOMSON za LG TV

Cena od 12,50 € do 18,00 €
Daljinec THOMSON za LG TV
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

NEW Daljinski Upravljalnik za LG Thomson ROC1128 Črna

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Daljinski Upravljalnik za LG Thomson ROC1128 Črnapo najboljši ceni.Barva: ČrnaČrnaMaterial: PlastikaTehnologija: InfrardečGumbi: 52Range: 10 mLastnosti: NEW
Razpoložljivost je treba preveriti
15,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Daljinec THOMSON za LG TV

HAMA THOMSON ROC1128LGUniverzalni daljinski upravljalnik, ki je zamenjava 1:1 za LG televizorje s funkcijami originalnega daljinskega upravljalnikaPripravljen za takojšnjo uporabo, saj je koda že prisotna za večino LG televizorjevPrilagodljive nadaljnje kode za bolj redke LG modeleSpecifične tipke glede na znamkoErgonomske glavne tipke (glasnost in izbor programov)Osvetljene tipke (osvetljena številčnica in glavne tipke)LED indikatorSkupno 52 tipkIdealna zamenjava za izgubljen ali pokvarjen daljinski upravljalnik, Thomson ROC1128LG z 52 tipkami je natančna 1:1 replika za originalno verzijo LG-ja, ki nudi uporabnikom iste znane funkcije in značilnosti.Pripravljen je za takojšnjo uporabo, daljinski upravljalnik je pakiran skupaj z dvema AAA baterijama in s kodami za priljubljene modele LG televizorjev, kar omogoča hitro in lahko nastavitev. Dodatne kode so prilagodljive za manj pogoste modele in kompatibilnost čez celo paleto LG televizorjev.Vse glavne tipke so osvetljene in ergonomsko zasnovane, tako da nudijo čvrst oprijem in natančen nadzor televizorja in lahkotno opravljanje ukazov, kot je sprememba glasnosti ali zamenjava TV programa. LED indikator vizualno potrjuje, da je bil izbran ukaz poslan televizorju.
in stock
18,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Daljinec THOMSON za LG TV. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Daljinec THOMSON za LG TV. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4047443375940)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki