Electrolux EAF5B None cvrtnik na vroči zrak

Cena od 179,90 € do 179,99 €
Electrolux EAF5B None cvrtnik na vroči zrak
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Electrolux EAF5B None cvrtnik na vroči zrak

EAF5B None cvrtnik na vroči zrak z enostavno berljivim zaslonom poskrbi za hitro in bolj zdravo pripravo ocvrte hrane. Ponaša se z avtomatičnimi programi za peko, posodo s premazom proti prijemanju in dodanim večnamenskim podstavkom MultiCoaster. Electrolux
Razpoložljivost je treba preveriti
179,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Cvrtnik ELECTROLUX EAF5B

Cvrtnik ELECTROLUX EAF5BPripravite bolj zdravo ocvrto hrano z zračnim cvrtnikom Air Fryer 700 – do 90 % manj maščob in do 50 % manj kalorij*. Cvrite, pecite na žaru, pražite ali pecite hitreje kot kdaj koli in tako pripravite različne slastne obroke za celo družino.Prostorsko varčna velikost brez zmanjšanja kapacitete cvrtjaZračni cvrtnik Air Fryer 700 zaradi privlačne, kompaktne zasnove zavzame manj prostora na kuhinjskem pultu, kapaciteta košare za cvrtje pa zaradi tega ni nič manjša. Naenkrat lahko pripravite do 1,4 kg ocvrtega krompirja – za hitre in hrustljave rezultate.S prednastavljenimi funkcijami kuhanja je konec z ugibanjemZračni cvrtnik Air Fryer 700 ima funkcije prednastavljenih postopkov kuhanja, ki poenostavljajo cvrtje, pečenje in pogrevanje vaših priljubljenih živil. Prednastavljeni recepti samodejno prilagodijo čas in temperaturo ali pa ju po želji ročno nastavite.Enostavno čiščenje in primerno za strojno pomivanjeZračni cvrtnik Air Fryer 700 ima prevleko proti prijemanju, ki omogoča hitro in enostavno čiščenje po pripravi obroka. Ročno pomivanje ali enostavno pomivanje snemljivih delov v pomivalnem stroju.Priročen opomnik za pretresanjeOpomnik za pretresanje vam sporoči, kdaj je čas, da živilo pretresete, tako da je enakomerno zapečeno in hrustljavo. Aktivira se samodejno sredi postopka kuhanja, tako da vam ni treba posebej nastavljati alarma.Dodatna oprema – praktičen večnamenski podstavek MultiCoasterVsestranski večnamenski podstavek MultiCoaster se prilega v zgornji del cvrtnika kot prostorsko varčna podstavna plošča košare za cvrtje ali kot odlagalno mesto za pribor in začimbe pri pripravi jedi. Snemljiv je tudi za uporabo na mizi, ko servirate hrano iz vroče košare.
in stock
179,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux EAF5B None cvrtnik na vroči zrak. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux EAF5B None cvrtnik na vroči zrak. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7333394032580)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki