Alpina cvrtnik na vroč zrak, 12 l, 1800 W

Cena od 109,90 € do 114,90 €
Alpina cvrtnik na vroč zrak
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Cvrtnik Alpina 12l digital

Cvrtnik Alpina 12l digital odlikuje izjemen digitalni zaslon na dotik. Z napredno tehnologijo cvrtja na vroči zrak brez uporabe olja boste hrano kuhali, cvrli in pekli na mnogo bolj zdrav način, saj bo vsebovala do 80% manj maščob. Bistvena prednost cvrtnika je hitrejša in enostavnejša priprava obrokov, hrana pa ima bolj poln in sočen okus.   Pri uporabi cvrtnika ne potrebujete olja ali pa ga morate dodati le nekaj kapljic, kar je odvisno od vrste hrane, ki jo pripravljate. ALPINA 12L deluje na principu 360° segrevanja zraka, rezultat pa je sočna notranjost, na vrhu pa nastane hrustljava skorjica, kateri se ne boste morali upreti. Enostavno in hitro lahko pripravite različne vrste mesa, zelenjave, prigrizke, piškote, pecivo ali kruh.   Izbor temperature cvrtja je velikega pomena, saj tako dobite željeno zapečenost hrane, zato lahko temperaturo na digitalnem zaslonu nastavljate do največ 200°C. Cvrtnik ustvari tudi zelo malo neprijetnih vonjav, in je izjemno energetsko učinkovit.   Za popolno stabilnost cvrtnika poskrbijo elegantne nogice, ki so izdelane iz nedrsečega materiala. Pri pripravi hrane vam več kot prav pride tudi 9 različnih prednastavitev priprave jedi, med katerimi lahko enostavno izbirate z enim pritiskom na zaslon.   Ročaj vratc cvrtnika je izdelan iz kakovostnih materialov ter se ne pregreva. V notranjosti cvrnika ALPINA je vgrajena osvetlitev, ima pa tudi način vrtenja in nastavljiv časovnik, ki še dodatno olajšata proces priprave in kuhanja zdravih obrokov. Čiščenje cvrtnika je po končani uporabi enostavno in hitro.
Na zalogi
109,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alpina cvrtnik na vroč zrak, 12 l, 1800 W

Cvrtnik Alpina s prostornino 12 l odlikuje digitalni zaslon, ki omogoča enostavno upravljanje na dotik. S tehnologijo cvrtja na vroč zrak brez uporabe olja bo vaša hrana bolj zdrava, saj bo vsebovala do 80% manj maščob. Cvrtnik ima nastavljivo temperaturo do 200°C, 9 prednastavljenih načinov priprave jedi, notranjo LED osvetlitev, način vrtenja, lahko pa mu določate tudi čas cvrtja/pečenja. V pakiranju so priloženi tudi naslednji pripomočki: pladenj, 2 mrežici/rešetki za pečenje, vilice za lažje odstranjevanje vroče hrane in obojestransko nabodalo. Alpina
Razpoložljivost je treba preveriti
114,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Alpina cvrtnik na vroč zrak. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Alpina cvrtnik na vroč zrak. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8711252195681)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki