Stadler Form George čistilec zraka, do 100 m²/do 60 m²

Cena od 299,90 € do 299,99 €
Stadler Form George čistilec zraka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

STADLER FORM GEORGE vlažilnik in čistilnik zraka

Če boste izbrali čistilnik zraka Stadler Form George, boste nedvomno zelo zadovoljni: je namreč zelo tih in enostaven za vzdrževanje, a hkrati izjemno zmogljiv. Zagotavlja idealno vlažnost in čist zrak v prostorih velikosti do 100 m².
Razpoložljivost je treba preveriti
299,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Čistilnik in vlažilnik zraka STADLER FORM GEORGE

Čistilnik in vlažilnik zraka STADLER FORM GEORGEČe boste izbrali čistilnik zraka George, boste nedvomno zelo zadovoljni: je namreč zelo tih in enostaven za vzdrževanje, a hkrati izjemno zmogljiv. Zagotavlja idealno vlažnost in čist zrak v prostorih velikosti do 60 m². V vodi krožeči diski iz zraka filtrirajo tudi najmanjše delce in tako prinesejo olajšanje vsem, ki trpijo za alergijami.Zagotavlja idealno vlažnost v prostorih do 60 m2 in čist zrak v prostorih do 49 m2 *. Ko se čistilni diski vrtijo v vodi, filtrirajo najmanjše delce iz zraka – olajšanje za vsakega alergika. George v 30 minutah iz zraka filtrira več kot 66% vseh delcev in cvetnega prahu *. Prav tako se v eni uri znebi tako rekoč vseh vonjav **.Čistilne diske in podlago za vodo lahko preprosto operemo v pomivalnem stroju. Vgrajeni vlagomer omogoča, da natančno nastavimo želeno stopnjo vlage ali izberemo neprekinjeno delovanje naprave. Ob nastavitvi samodejnega delovanja George sam izbere ustrezno stopnjo vlaženja in tako na izjemno tih in varčen način poskrbi za želeno vlažnost zraka. George je idealen tudi za spalne prostore: LED lučke lahko zatemnimo, ob nižjih nastavitvah je komaj slišen, poleg tega lahko prostor odišavi z vašo najljubšo dišavo.Sistem delovanja: Air washerMax.pretok vlažnega zraka do: 400 g/hPriporočena velikost prostora (vlaženje zraka) do: 60 m2/150 m3Priporočena velikost prostora (čiščenje zraka) do: 49 m2 / 123 m3Nastavitev stopnje vlaženja: 4Volumen posode za vodo: 3,2 lAvtomatski izklop, ko je posoda za vodo praznaMožnost nastavitve željene vlažnosti (Higrometer z zunanjim sezorjem) med 40 in 55 %AUTO/CLEANING//NIGHT mode ( samodejni / čistilni / nočni način)Razpršilnik za dišaveČistilni diski in podlaga za vodo pralni v pomivalnem strojuWater cube zavira nastanek bakterij in klic v vodi v aparatuPrimeren za uporabo dišav, eteričnih olijMoč (poraba električne energije): 3-23 WTiho delovanje: 27-48 dB(A)Odstrani do 66,7% delcev od 0,3 do 15 mikrometrov iz zraka v 30 minutahPovečuje in regulira relativno vlažnost v prostoruIzboljšuje kakovost zraka.Pripomore k izboljšanju zdravja in ščiti kožo.* George odstrani 66,7% delcev od 0,3 do 15 mikrometrov iz zraka v 30 minutah, v prostorih do 49,2 m2 / 123 m3, potrjeno s strani podjetja SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, Nemčija, v skladu s standardom DIN 44973-100: 2002 -01; A2.** Po poročilu, ki ga je pripravil neodvisni laboratorij na Japonskem, George v 60 minutah iz zraka odstrani vonj cigaretnega dima (do 100% ocetne kisline, do 85% amonija in do 40% acetaldehida) 
in stock
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stadler Form George čistilec zraka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stadler Form George čistilec zraka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0802322001495)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki