Stadler Form Robert čistilec zraka, 30W

Cena 499,90 €
Stadler Form Robert čistilec zraka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Stadler Form robert black vlažilnik in čistilnik zraka

Stadler Form robert black vlažilnik in čistilnik zraka je primeren za alergike. Izbirate lahko med 4 stopnjami delovanja ter nastavite lahko tudi želeno stopnjo vlažnosti, omogoča tudi auto, clean in night mode. Za varnost je poskrbljeno z avtomatskim izklopom, ko se posoda z vodo sprazni. Z zanesljivim, učinkovitim delovanjem bo poskrbel za čist, svež zrak v vašem domu in vam omogočil prijetne, globoke, zdrave vdihe.
Razpoložljivost je treba preveriti
499,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

STADLER FORM ROBERT SILVER vlažilnik in čistilnik zraka

Stadler form Roger silver vlažilnik in čistilnik zraka izboljšuje kakovost zraka ter povečuje in regulira relativno vlažnost v prostoru. Uporaba čistilnika zraka se priporoča vsem alergikom, saj odstrani tudi živalske dlake in odpravlja pršice. Primeren je tudi za uporabo dišav in eteričnih olij.
Razpoložljivost je treba preveriti
499,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stadler Form Robert čistilec zraka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stadler Form Robert čistilec zraka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0802322006032)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki