Tefal bela/oranžna, ZP300138

Cena od 22,70 € do 28,00 €
Tefal bela/oranžna
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Tefal ZP300138 ožemalnik

Tefal ZP300138 ožemalnik deluje z močjo 25 W in pripravite lahko 0,6 l limonade naenkrat. Aparat omogoča vrtenje ožemalnika levo in desno, kar omogoča da se stisne več soka. Avtomatično se vključi in izključi.
Razpoložljivost je treba preveriti
22,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ožemalnik TEFAL ZP300138 Vitapress

Ožemalnik TEFAL ZP300138 VitapressVitapress ožema sadje na optimalen način. Praktični ožemalec z dvostransko rotirajočimi glavami omogoča maksimalni izkoristek sadja, zaradi posebnega sistema je brez nevarnosti kapljanja. Dopolnjuje ga zaščitni pokrov proti nabiranju prahu in prostor za električni kabel.Sveži sok z ali brez pulpe!Dopolnjuje ga zaščitni pokrov proti nabiranju prahu in prostor za električni kabel.Lastnosti:Moč: 25 WProstornina vrča: 0,6 l2 filtra za sok z ali brez pulpeProstor za shranjevanje kablaPokrovOžemalnik rotira v obe straniSamodejni vklop/izklop
in stock
25,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

TEFAL oľemalnik ZP300138 Citrus Press

Na zalogi
28,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tefal bela/oranžna. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tefal bela/oranžna. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3045386370474)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki