Denon DCD-600NE CD predvajalnik

Cena od 329,00 € do 397,00 €
Denon DCD-600NE CD predvajalnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Denon DCD600NE - CD Predvajalnik

Pregled Zasnovan za glasbene navdušence, uživajte v svojih najljubših CD-jih s CD-predvajalnikom Denon DCD-600NE. Z Denon-lastniško tehnologijo AL32 Processing v kombinaciji z inovativno strukturo vezja zagotavljajo, da so posnetki natančno reproducirani in lepo zvesti originalnemu zvoku. DCD-600NE je več kot CD predvajalnik, saj dovaja v ojačevalnik še bolj kakovostne zvočne signale. Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent v ojačevalcih, kar zagotavlja, da kakovost zvoka ustreza strogim standardom Denon. In z več kot 100-letno zapuščino izdelave zvočnih komponent zaupajte Denonu, da bo dosegel neverjeten zvok, ki presega vaša pričakovanja.   AL32 Procesiranje DCD-600NE je opremljen s tehnologijo AL32 Processing, lastno analogno tehnologijo reprodukcije valnih oblik. AL32 Processing uporablja algoritme za interpolacijo podatkov, ki dodajo točke, ki bi morale obstajati pred in po večjih količinah podatkov, zgladi valovno obliko in obnovi informacije, ki so se izgubile med digitalnim snemanjem. Rezultat predvajanja je zelo podroben, brez motenj, bogato izrazen v spodnjem območju in lepo zvest prvotnemu zvoku. Poslušajte pesmi, kot si jih je izvajalec zamislil. Napredna vezje z zmanjšanimi potmi signala Vzorci vezja v modelu DCD-600NE so premišljeno zasnovani tako, da bodo poti signala čim krajše. Z večplastnimi vezji in krajšimi vezji se motenje med vezji in levim in desnim kanalom zmanjša, škodljivi vplivi na zvočne signale pa so zmanjšani. Posledično poti vezja v DCD-600NE reproducirajo zvok, čist, zelo pregleden in zvest prvotnemu snemanju. Vibracijsko odporna zasnova za neokrnjen zvok Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent v ojačevalcih, tako da kakovost zvoka ustreza standardom Denon. Močni transformator je nameščen neposredno nad izolatorji, da prepreči neželene tresljaje. S tem, ko smo postavili transformator blizu noge, se vibracija, ki obdaja ohišje, zmanjša, kar povzroči neokrnjen zvok. Ta zasnova se imenuje neposredna mehanska gradnja tal. S kovinskim nosilcem, ki CD-mehanizem in ohišje povezuje z visoko gostoto nogic, se neželena resonanca še zmanjša, da naprava lahko odda neokrnjen zvok. Optični Izhod DCD-600NE ima en optični izhod za povezavo z digitalnim vhodom ojačevalnika ali AV sprejemnikom.   Čisti Direktni Način Poslušajte s Pure Direct Mode na DCD-600NE. Pure Direct Mode izključi digitalni izhod in zaslon, ki lahko drugače obarvata signal. Kar slišite, je čistejši, podrobnejši in natančnejši zvok.  
Na voljo
329,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Denon DCD-600NE CD predvajalnik, srebrn

Uživajte v 2 kanalnem Hi-Res predvajanju zvoka. CD-predvajalnik z AL32 procesiranjem predvaja glasbo na CD in CD-R / RW (MP3, WMA). Denon
Razpoložljivost je treba preveriti
374,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Denon DCD-600NE CD predvajalnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Denon DCD-600NE CD predvajalnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4951095070996)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki