Sony radio budilka ICF-C1PJ

Cena od 64,99 € do 137,18 €
Sony radio budilka ICF-C1PJ
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Radio ura SONY ICF-C1PJ

Projiciranje časaTa radioura čas projicira na steno ali strop. Prilagodljivi kot projiciranja in nastavitev ostrenja omogočata, da je čas vedno prikazan ostro in jasno ter natanko tam, kjer želite.Digitalno shranjevanje postajPozabite na ročno iskanje postaj. Z digitalnim sprejemnikom lahko enostavno poiščete in izbirate najljubše radijske postaje, saj lahko shranite 10 frekvenc (FM: 5 in AM: 5).Polnilnik za telefonNapredna radioura s priključkom USB omogoča polnjenje pametnega telefona. Baterija ne bo nikoli prazna.Ni napajanja, ni problemaVedno vas prebudi. Alarma se tudi v primeru izpada napetosti sprožita ob nastavljenem času.Napredne funkcije alarmaTa radioura ima omogoča dve nastavitvi alarma. Nežno se prebujajte ob radiu ali prijetnih zvokih narave. Omogoča tudi naraščajočo glasnost alarma in dremež z možnostjo podaljšanja.Elegantna oblikaElegantna zasnova z zrcalnim zaslonom. Zagotovo dopolni notranjo opremo spalnice.Priročna napravaPrilagodljiva svetlost zaslona za udobno gledanje in samodejna prilagoditev na poletni čas za še priročnejšo uporabo.Pomožna baterijaSamodejna nastavitev časa ob prvi priključitvi, ki se ohrani tudi v primeru izpada napajanja.
in stock
64,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

NEW Radio Budilka Sony ICFC1PJ

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Radio Budilka Sony ICFC1PJ po najboljši ceni.Lastnosti: Radio FMZaslon LCDVgrajeni zvočnikiSprejemnik: DigitalenNapetost: 3 VFunkcije: SnoozeTehnologija:
Razpoložljivost je treba preveriti
137,18 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Sony radio budilka ICF-C1PJ. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Sony radio budilka ICF-C1PJ. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4905524960624)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki