Metabo WEV 15-125 Quick akumulatorska električna kotna brusilnik

Cena od 206,30 € do 252,06 €
Metabo WEV 15-125 Quick akumulatorska električna kotna brusilnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Metabo WEV 15-125 QUICK HT

Učinkovita obdelava kamna: robusten in močan kotni brusilnik z reduktorjem z reduktorjem in regulacijo hitrosti Daljša življenjska doba, večja moč: Metabo Marathon motor s patentirano zaščito pred prahom, do 20% večja možnost preobremenitve motorja in 50% več navora Vario-Tacho-Constamatic (VTC) elektronika: brezstopenjska regulacija vrtljajev z gumbom in termično zaščito za delo z materialu primernim številom vrtljajev, ki ostanejo konstantni ne glede na obremenitev M-Quick Metabo sistem za menjavo brusne plošče s pritiskom na gumb, brez uporabe dodatnega orodja Zaščita plošče, odporna proti udarcem, nastavljiva brez dodatnega orodja Stranski ročaj Metabo VibraTech (MVT) za dušenje tresljajev Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka zmanjšuje možnost protipovratnih udarcev ob blokadi pribora - za največjo zaščito uporabnika in hitro delo Zaščita pred preobremenitvijo, mehki zagon in zaščita pred nenamernim vklopom Možnost obračanja ohišja za 90°, primerno za delo z levo roko "Auto-stop" karbonske ščetke za zaščito motorja Prikazan stroj se lahko glede na konfiguracijo razlikuje v opremi in tehnični podrobnosti. Prosimo upoštevajte obseg dobave in opis proizvoda. Pribor je priložen samo, če je naveden v obsegu dobave.
raspoloživo
206,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Metabo WEV 15-125 QUICK

Najdaljša življenjska doba v ekstremnih pogojih: robusten, močan kotni brusilnik z regulacijo hitrosti in največjo močjo v svojem razredu za hitro delo Daljša življenjska doba, večja moč: Metabo Marathon motor s patentirano zaščito pred prahom, do 20% večja možnost preobremenitve motorja in 50% več navora Vario-Tacho-Constamatic (VTC) elektronika: brezstopenjska regulacija vrtljajev z gumbom in termično zaščito za delo z materialu primernim številom vrtljajev, ki ostanejo konstantni ne glede na obremenitev M-Quick Metabo sistem za menjavo brusne plošče s pritiskom na gumb, brez uporabe dodatnega orodja Zaščita plošče, odporna proti udarcem, nastavljiva brez dodatnega orodja Stranski ročaj Metabo VibraTech (MVT) za dušenje tresljajev Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka zmanjšuje možnost protipovratnih udarcev ob blokadi pribora - za največjo zaščito uporabnika in hitro delo Zaščita pred preobremenitvijo, mehki zagon in zaščita pred nenamernim vklopom Možnost obračanja ohišja za 90°, primerno za delo z levo roko "Auto-stop" karbonske ščetke za zaščito motorja Z metaBOX, inteligentno rešitvijo za transport in skladiščenje Prikazan stroj se lahko glede na konfiguracijo razlikuje v opremi in tehnični podrobnosti. Prosimo upoštevajte obseg dobave in opis proizvoda. Pribor je priložen samo, če je naveden v obsegu dobave.
raspoloživo
212,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

shumee METABO KOTNI BRUSILNIK 125mm 1500W WEV 15-125 QUICK HT

METABO KOTNI BRUSILNIK 125mm 1500W WEV 15–125 QUICK HT shumee
Razpoložljivost je treba preveriti
252,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Metabo WEV 15-125 Quick akumulatorska električna kotna brusilnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Metabo WEV 15-125 Quick akumulatorska električna kotna brusilnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4007430245854)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki