Metabo GA 18 LTX akumulatorska ravna brusilnik

Cena od 223,40 € do 303,70 €
Metabo GA 18 LTX akumulatorska ravna brusilnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Metabo GA 18 LTX

Blokada vretena za enostavno in hitro menjavo pribora Zaščita pred ponovnim zagonom: preprečuje samodejni ponovni vklop stroja ob menjavi baterije Zaščita pred preobremenitvijo: ščiti motor pred pregretjem Gumirana zaščita za lažje in varno delo Ozko ohišje motorja za optimalno rokovanje Precizna stročnica za natančno delo Z metaBOX, inteligentno rešitvijo za transport in skladiščenje Številne blagovne znamke, en sistem baterijskih paketov: ta izdelek je združljiv z vsemi 18 V baterijskimi paketi in polnilci blagovnih znamk CAS: www.cordless-alliance-system.com Prikazan stroj se lahko glede na konfiguracijo razlikuje v opremi in tehnični podrobnosti. Prosimo upoštevajte obseg dobave in opis proizvoda. Pribor je priložen samo, če je naveden v obsegu dobave.
raspoloživo
223,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

METABO GA 18 LTX G bez aku

Visok navor in kompaktna oblika zahvaljujoč robustnemu planetnemu menjalniku Blokada vretena za enostavno menjavo orodja Zaščita pred ponovnim zagonom: Preprečuje nenameren ponovni zagon po zamenjavi baterije Zaščita pred preobremenitvijo: Ščiti motor pred pregrevanjem Odstranljiva gumijasta zaščitna prevleka za udobno in varno delo Tanka oblika za optimalno rokovanje Ozemljena vpenjalna puša za natančno vpenjanje Baterijske celice z indikatorjem kapacitete za preverjanje stanja napolnjenosti Ultra-M tehnologija: najvišja zmogljivost, nežno polnjenje in 3-letna garancija na baterijske celice
raspoloživo
303,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Metabo GA 18 LTX akumulatorska ravna brusilnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Metabo GA 18 LTX akumulatorska ravna brusilnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4007430236890)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki