Remington XR1500 brivniki

Cena od 86,98 € do 154,80 €
Remington XR1500 brivniki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brivnik REMINGTON XR1500

Brivnik REMINGTON XR15005 rezilnih glav pobrije celo glavo v manj kot 2 minutah*Britje blizu kože – 60% več pokritosti** britje do 0.2mmžep za preprosto čiščenje dlakČas delovanja do 50 minut z 2 urnim polnjenjem - ne potrebujete ponovno polniti do enega meseca†100% vodoodporenGibljiv vrat in rezilaPop-Up strižnik za podrobno britje2 LED indikatorjaTorbica za potovanje2+1 leto garancije*** (za dodatno leto garancije registrirajte izdelek na spletni strani***)*na 2 dni stari bradi (1mm).**v primerjavi s standardnimi Remington rotacijskimi brivniki †merjeno n 3 min uporabi vsaka 2 dni**v primerjavi s standardnimi Remington rotacijskimi brivniki ***Dodatna 1-letna garancija ob registraciji izdelka na spletni strani www.remington-europe.com/register/HITRI IN Z LAHKOTO DOSEŽENI REZULTATIBritje vaše glave ni bilo nikoli hitrejše in lažje zahvaljujoč 5-im rezilnim glavam RX5 Head brivnika. Britje bo hitrejše, saj lahko s krožnimi in linearnimi gibi pokrijete do 60% več površine** in tako pobrijete celo glavo v manj kot 2-eh minutah*. Upogiben vrat in rezila se prilagajajo obliki vaše glave, tako da lahko udobno in z lahkoto drsite po vaši koži.BRITJE BLIZU KOŽEUltimate Series RX5 Head brivnik vam omogoča preprosto britje blizu kože. Ta brivnik brije bližje koži kot standardni strižnik brez glavnika, tako da lahko brijete do 0,2 mm blizu kože vaše glave in dosežete izredno gladke rezultate.PREPROSTO ČIŠČENJEPoskrbite za svoj stil z manj nereda z Ultimate Series RX5 Head brivnikom. Brivnik je oblikovan tako, da se lahko očisti lažje kot standardni strižniki, kar pomeni, da je britje vaše glave postalo veliko bolj preprosto.  Z žepom za preprosto čiščenje dlak, ki zbira lase, ki odstrižete, lahko uživate v rezultatih britja blizu kože z minimalnim neredom. Brivnik je 100% vodoodporen, tako da ga lahko izpirate med uporabo in ohranjate v vrhunskem stanju.
in stock
86,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington XR1500 RX5 Ultimate Series rotirajoči brivnik za glavo

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane aparate za osebno nego znamke Remington s promo kodo 24MDW4SI264 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Remington XR1500 Ultimate Series RX5 rotirajoči brivnik pokrije 60 % več površine, zagotavlja gladke rezultate in ga je potrebno polniti le enkrat na mesec. Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
99,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington XR1500 RX5 BRIVNIK Z GLAVO

REMINGTON XR1500 RX5 BRIVNIK Z GLAVO Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
154,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Remington XR1500 brivniki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Remington XR1500 brivniki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5038061106022)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki