Remington Limitless X5 brivnik (XR1750)

Cena od 119,99 € do 142,99 €
Remington Limitless X5 brivnik (XR1750)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brivnik REMINGTON XR1750 LIMITLESS X5

Brivnik REMINGTON XR1750 LIMITLESS X5Če želite ohraniti čisto britje, je brivnik Limitless X5 popolna izbira za vas. Zasnovan je s 360° Pivot Ball sistemom, ki se brez težav premika v katero koli smer in sledi konturam vašega obraza, kar zagotavlja največji stik s kožo. Posamezna upogljiva rezila nežno in brez napora zajamejo tudi najbolj nerodne dlačice, pri čemer je trenje* zaradi obročkov za udobno britje do 30 % manjše. Brivnik Limitless X5 se odziva na pritisk in ohranja hitrost s tehnologijo PowerSense** za popolnoma čisto in udobno britje. Polnjenje preko USB vam omogoča, da brivnik uporabljate, kjer koli ste, indikatorji LED pa vam sporočajo, kdaj je treba brivnik napolniti. Z rotacijskim brivnikom Limitless X5 bodo vaše zablodele dlake ostale brez možnosti.360° Pivot Ball sistemPosamezna upogljiva rezila**Obročki za udobno britje*Tehnologija PowerSenseStrižnik za podrobno striženje s klikom na gumbSprostitev glave z enim klikom100-odstotno vodoodporenIndikatorji LEDČas delovanja do 50 minutČas polnjenja 90 minutHitro polnjenjePolnjenje prek USB2 leti + 1 garancija**** v primerjavi s standardnim rotacijskim brivnikom Remington** v primerjavi s predhodnikom XR1530*** Dodatna 1-letna garancija ob registraciji izdelka do 28 dni po nakupu na spletni strani https://remington-europe.com/360° PIVOTBALL SISTEM360° PivotBall sistem se brez težav premika skupaj z vami in sledi konturam obraza, čeljusti in vratu v vseh smereh ter ohranja stik s kožo, da ujame vse dlake, ne glede na to, kako trdovratne so - tudi na težavnih predelih.POSAMEZNA UPOGLJIVA REZILAPosamezna upogljiva rezila se neodvisno premikajo in se prilagajajo vaši edinstveni obliki obraza ter z več kot 130.000 striženji na minuto** udobno zajamejo več las z manj prehodi.OBROČKI ZA UDOBNO BRITJEShave Comfort obročki za udobno britje zagotavljajo udobno izkušnjo britja - vsaka posamezna brivna glava je zasnovana tako, da izboljša drsenje in zmanjša trenje za 30 %*.TEHNOLOGIJA POWERSENSEZa udobno in čisto britje je ključna doslednost, zato se naša najnovejša tehnologija PowerSense 800-krat na sekundo odziva na pritisk in analizira debelino dlak ter ohranja hitrost za optimalno delovanje.
in stock
119,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington Limitless X5 brivnik (XR1750)

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane aparate za osebno nego znamke Remington s promo kodo 24MDW4SI264 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Brivnik Remington Limitless XR1750 X5 ima udobne brivne obroče, tehnologijo PowerSense in podroben prirezovalnik. Enostavno odstranjevanje brivne glave z enim gumbom za lažje vzdrževanje. Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
119,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Remington Limitless X5 brivnik (XR1750). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Remington Limitless X5 brivnik (XR1750). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5038061144086)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki