Braun Električni brivnik Series 5 51-M4500cs Mint

Cena od 119,99 € do 185,99 €
Braun Električni brivnik Series 5 51-M4500cs Mint
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brivnik BRAUN 5 51-M4500CS

Brivnik BRAUN 5 51-M4500CSElektrični brivnik Braun Series 5 olajša britje s tremi fleksibilnimi rezili, ki se prilagodijo konturam obraza. Sistem EasyClean zagotavlja hitro in enostavno čiščenje, ne da bi morali odstraniti glavo brivnika.Litij-ionska baterija omogoča do tri tedne britja in 5-minutno hitro polnjenje. Ta moški električni brivnik je 100-odstotno vodoodporen in tako primeren za mokro in suho uporabo.Združljiv s sistemom EasyClick za nadgradnjo brivnika. Vključuje nastavek za prirezovanje brade.Preprost način za temeljito britje: ta električni brivnik je opremljen s tremi fleksibilnimi rezili, ki se stalno prilagajajo potezam obraza, sistem EasyClean pa omogoča hitro in preprosto čiščenje – ne da bi morali odstraniti glavo brivnika.Učinkovit celo na močnih bradah: tehnologija AutoSense analizira vašo brado in prilagodi moč njeni gostoti, da zajame in odreže več dlak z vsakim britjem.Li-ion baterija omogoča do tri tedne britja (50 minut). 5-minutno hitro polnjenje za en postopek britja.100-odstotno vodoodporen električni brivnik za mokro in suho uporaboVključuje stojalo za polnjenje in nastavek za prirezovanje brade.Vsebina škatle: električni brivnik Series 5 za moške, nastavek za orurezovanje brade, zaščitni pokrovček, pametni vtič za samodejno prilagajanje napetosti 100–240 V, ščetka za čiščenje, mehka torbicaTehnologija AutoSenseTa brivnik je razvit za učinkovitost. Tehnologija AutoSense analizira gostoto vaše brade in se ji prilagodi, da zajame in odreže več dlak med vsakim britjem.Nadgradnja s sistemom EasyClickNadgradite svoj brivnik, da izpolnite več potreb pri urejanju.Preprosto rokovanjeIcon text (Ozek dizajn, mehak oprijem)Novi ergonomični ročaj omogoča preprosto britje z enostavnimi, enosmernimi gibi.Litij-ionska baterija z daljšo življenjsko doboEno polnjenje zagotavlja do tri tedne britja.5-minutno hitro polnjenje zadostuje za en celoten postopek britja.100-odstotno vodoodporen za mokro in suho uporaboZasnovan za suho britje, britje s peno, gelom in pod prho.Razvit v NemčijiNaši izdelki so zasnovani za dolgo življenjsko dobo: nudimo 2 leti garancije in do 10 let servisnih storitev.
in stock
119,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Braun brivnik Series 5 51-M4500cs

ODREZANE CENE – 25% popusta na izbrane artikle za osebno nego znamke Braun s promo kodo 24MDW4SI288 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Brivnik s tremi prilagodljivimi rezili za enostavno britje, ki se prilagaja konturam vašega obraza. Brivnik Braun Series 5 51-M4500cs ima sistem EasyClean za hitro in enostavno čiščenje, litij-ionsko baterijo, ki omogoča do 3 tedne britja, in 100-odstotno vodoodporno zasnovo. Združljiv z EasyClickom, ki dopolnjuje vaš brivnik. Braun
Razpoložljivost je treba preveriti
169,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Braun Električni brivnik Series 5 51-M4500cs Mint. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Braun Električni brivnik Series 5 51-M4500cs Mint. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201432845)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki