Braun BS1000 depilator za telo

Cena od 34,30 € do 43,99 €
Braun BS1000 depilator za telo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Prirezovalnik BRAUN BS1000

Prirezovalnik BRAUN BS1000Mini električni prirezovalnik dlačic za vsakogar, ki je posebej zasnovan za hitre, preproste in nežne rezultate – celo na občutljivih območjih. Mini prirezovalnik Braun dlačice odreže z natančnostjo, ki vam omogoča skrben nadzor nad dolžino dlačic. Hitro in nežno prirezovanje dlačic po telesu: kjer koli in kadar koli.HITRO IN PREPROSTO: mini velikost za lažje prenašanje – učinkovito odstranjevanje dlačic po telesu NEŽEN IN KOMPAKTEN: zasnovan za učinkovito in nežno prirezovanje dlačic po telesu, namenjeno vsakomurMOKRA IN SUHA UPORABA: 100 % vodoodporen, za vaš najljubši način uporabeNATANČEN: nemška tehnologija rezil za natančno prirezovanje in oblikovanje dlačic po telesuVSESTRANSKI: uporaben za odstranjevanje in prirezovanje dlačic na različnih predelih telesa Paket vsebuje: 1x mini prirezovalnik, 1x nastavek za prirezovanje, 1x ščetka za čiščenje, 1x baterija AA Uporabite kjer koli na telesu Mini prirezovalnik je zasnovan za vsestranskost, s kompaktnim dizajnom je primeren za različna območja telesa. Odstranite ali prirežite dlačice z zanesljivim nadzorom in natančnostjo, vedno in povsod.Natančno prirezovanje Uredite dlačice po telesu s pomočjo priročnega nastavka za prirezovanje. Nemška tehnologija rezil učinkovito deluje na težavnih mestih, kot je bikini predel.Mokra in suha uporaba 100-odstotna vodoodpornost. Prirezovalnik uporabite na suhi koži ali pod vodo – kot vam je ljubše.  Prijazen do kože Prirežite dlačice hitro in zanesljivo z ergonomskim dizajnom, ki omogoča nežno drsenje in večje udobje kože.Presenetljivo majhen, presenetljivi rezultati Miniaturna velikost za uporabo na poti in praktično prenašanje. Preprosto ga vrzite v svoj nahrbtnik ali toaletno torbico.Zasnovano v NemčijiVeč kot 50 let nemškega strokovnega znanja o odstranjevanju dlačic. Zasnovan za učinkovito in nežno odstranjevanje dlačic. 
in stock
35,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Braun Mini obrezovalnik za telo BS1000 brivnik

ODREZANE CENE – 25% popusta na izbrane artikle za osebno nego znamke Braun s promo kodo 24MDW4SI288 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Električni trimer za striženje dlak na telesu v mini velikosti. Braunov mini strižnik za telo BS1000 striže zelo natančno, hitro, nežno in kjerkoli na telesu. 100 % vodoodporen, lahko ga uporabljate kjer koli. Braun
Razpoložljivost je treba preveriti
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Braun BS1000 depilator za telo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Braun BS1000 depilator za telo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201313922)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki