Gorenje TEG10O električni bojler, 9.8 L, netlačni

Cena od 100,90 € do 117,09 €
Gorenje TEG10O električni bojler
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

GORENJE pretočni grelnik vode TEG 10O

Značilnosti: Volumen: 10 l Način vgradnje: Nad umivalnikom Električna potopna grela Bakrena potopna električna grela v neposrednem stiku z vodo zagotavljajo močno odpornost na korozijo in dolgo življenjsko dobo. ECO CARE, ker nam ni vseeno Grelniki so izdelani iz 100% recikliranih materialov in so p
In stock
100,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Grelnik vode Gorenje Tiki TEG 10 O [A] (nadpultni) - netlačni

Dimenzije (višina x širina x globina): 454x310x265 mm Odprti, netlačni električni grelniki vode Če želite imeti v vsakem trenutku na voljo manjšo količino tople vode v kuhinji, sobah za goste, umivalnicah, delavnicah itd., potem so ti grelniki najprimernejši. Voda se ogreva na mestu, kjer jo potrebujete, zato so dovodne cevi kratke, toplotne izgube pa manjše. Grelnike izdelujemo za zgornjo ali spodnjo pritrditev. Kotliček je izdelan iz higiensko neoporečnega plastičnega materiala (polipropilen). - Oskrba izključno enega odjemnega mesta. - Pod (U) ali nadpultna (O) montaža, odvisno od izbranega modela - Gumb za poljubno nastavitev temperature vode v grelniku do 75°C. - Kontrolna svetilka za prikaz delovanja električnega grelca. - Kotliček iz higiensko neoporečnega plastičnega materiala. - 2 leti splošne garancije, 7 let garancije na kotel.
Preveri
117,09 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Gorenje TEG10O električni bojler. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Gorenje TEG10O električni bojler. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3830000958851)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki