Tefal BL83SD30 blender

Cena od 179,90 € do 249,90 €
Tefal BL83SD30 blender
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

TEFAL BL83SD30 PerfectMix Cook Steam blender

Tefal BL83SD30 blender PerfectMix Cook Steam za kuhanje s 10 programi, ki omogoča tudi kuhanje na pari. Najboljše, kar lahko imate v kuhinji. Največja zmogljivost, ki jo lahko zahtevate od blenderja. Novi hitri multifunkcijski blender Tefal Perfectmix Cook Steam BL83SD30 je opremljen z zmogljivim 1400 W motorjem, tako da lahko z njim pripravite gladko domače arašidovo maslo ali ledene smutije. Motor zmore neverjetnih 41.000 vrtljajev na minuto, njegova 2-litrska steklena posoda pa zdrži tako vročo kot ledeno hrano.
Razpoložljivost je treba preveriti
179,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Namizni mešalnik TEFAL BL83SD30

in stock
199,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Namizni mešalnik v srebrni barvi Perfectmix Cook BL83SD30 – Tefal

Hitri motor in tehnologija Powelix zagotavljata, da ta Tefalov Perfectmix Cook zlahka obdela tudi zelo trde sestavine. Poleg tega je zaradi optimalne kombinacije kota sekljanja in zelo ostrih rezil celoten postopek veliko hitrejši. Zaradi funkcije kuhanja pa ga lahko uporabite tudi za pripravo juh in omak. Nastavite lahko tako samo temperaturo kot tudi čas kuhanja in segrevanja. Uvedena je tudi funkcija kuhanja v pari, ki je idealna predvsem za obdelavo rib in zelenjave. V mešalnik preprosto vstavite priloženo košaro za kuhanje v pari. Če želite vse delo prepustiti samemu mešalniku, lahko izberete enega od desetih samodejnih programov - štiri za hladne jedi in šest za vroče.
in_stock
219,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tefal mešalnik BL83SD30 Perfectmix Cook

Namizni mešalnik z vhodno močjo 1400 W in stekleno posodo s prostornino 1,75 litra. Tefal BL83SD30 Perfectmix Cook ponuja 10 samodejnih programov za vroče in hladne jedi, nože Powelix iz nerjavečega jekla ter 6 hitrosti in pulzno funkcijo. Tefal
Razpoložljivost je treba preveriti
249,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tefal BL83SD30 blender. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tefal BL83SD30 blender. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3016667246306)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki