Marimex solarno pokrivalo za bazen 3,05 m, modro

Cena od 15,48 € do 20,86 €
Marimex solarno pokrivalo za bazen 3
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Marimex Solar ponjava modra za bazene z nivojem O 2,5 m

Sončni žarki prehajajo skozi sončno jadro in segrevajo vodo tik pod gladino. Mehurčki na sončni svetlobi delujejo kot leče in tako povečajo temperaturo vode. Ponoči preprečujejo izhlapevanje vode , kemikalij in hlajenje vode . Solarna plošča tudi delno ščiti pred padanjem umazanije v bazen. Solarna ponjava je izdelana iz modre mehurčaste polietilenske termoizolacijske ponjave . Solarno jadro je primerno za vse bazene s površinskim premerom 3 m. Dimenzijsko odstopanje: Dovoljeno dimenzijsko odstopanje je ±2%. Zakaj izbrati to solarno jadro? Prepušča sončne žarke v vodo in zahvaljujoč temu pregreje celotno vsebino bazena. Barvno se zlije z vodno gladino in z estetskega vidika deluje naravno. Preprečuje izhlapevanje vode in tako prihrani stroške kemikalij za bazene. Ščiti bazen pred umazanijo in podaljša kopalno sezono.
in stock
15,48 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Marimex Solarna ponjava premera 2,50 m za Tampo 3,05 m modra

Plavajoče solarno jadro za okrogle bazene s premerom vodne površine 2,5 m. Marimex
Razpoložljivost je treba preveriti
20,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Marimex Solarna ponjava premer 2,50 m za Tampa 3,05 m MODRA

Sončni žarki prodirajo skozi sončno jadro in segrevajo vodo neposredno pod površino. Mehurčki delujejo kot leče za sončno svetlobo in tako zvišujejo temperaturo vode. Ponoči preprečujejo izhlapevanje vode, kemikalij in hlajenje vode. Sončno jadro delno ščiti tudi pred padanjem umazanije v bazen. Marimex
Razpoložljivost je treba preveriti
20,86 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Marimex solarno pokrivalo za bazen 3. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Marimex solarno pokrivalo za bazen 3. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8590517006715)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki