Adapter iz Nintendo Wii na HDMI s 3,5 mm audio priključkom

Cena od 17,90 € do 18,90 €
Adapter iz Nintendo Wii na HDMI s 3
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Adapter iz Nintendo Wii na HDMI s 3,5 mm audio priključkom

Proizvajalec: VHBWOpis:Adapter se na vhodni strani priključi na konzolo Nintendo Wii, na izhodni strani pa ima HDMI priključek, ki ga priklopimo v televizor in 3,5 mm audio priključek za prenos zvoka. Primeren je za povezavo Wii konzole na televizorje in monitorje, ki so opremljeni z HDMI vhodom. Podprti video načini so NTSC 480i, NTSC 480p in PAL 576i.
Na zalogi
17,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Adapter iz Nintendo Wii na HDMI s 3,5 mm audio priključkom

Proizvajalec: VHBWOpis:Adapter se na vhodni strani priključi na konzolo Nintendo Wii, na izhodni strani pa ima HDMI priključek, ki ga priklopimo v televizor in 3,5 mm audio priključek za prenos zvoka. Primeren je za povezavo konzole Nintendo Wii na televizorje in monitorje, ki so opremljeni z HDMI vhodom. Podprti video načini so NTSC 480i, NTSC 480p in PAL 576i. HDMI video signal 720p/60Hz in 1080p/60Hz.
Na zalogi
18,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Adapter iz Nintendo Wii na HDMI s 3. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Adapter iz Nintendo Wii na HDMI s 3. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki