Stojalo za banjico Dark Grey

Cena od 44,90 € do 51,88 €
Stojalo za banjico Dark Grey
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Luma Stojalo za banjico Dark Grey

Stojalo za banjico Luma Baby je primerno samo za banjico blagovne znamke Luma. Stojalo za banjico ima varnostni sistem na klik, preko katerega lahko banjico za dojenčke varno in trdno namestite na stojalo. Luma
Razpoložljivost je treba preveriti
44,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Stojalo za kopalno kad LUMA - temno sivo

Pametno in praktično stojalo za kadi Luma modne nizozemske znamke Luma babycare. Če ste pravkar rodili otroka, boste zagotovo cenili pomoč vaši hrbtenici, ki jo ponuja stojalo za kad LUMA. Njegova uporaba je zelo preprosta in praktična, poleg tega pa prihrani prostor. Lastnosti: - Stojalo ima Click sistem, tako da lahko kad trdno in varno povežete. - Ko stojala ne uporabljate, preprosto izvlecite noge in ga pospravite na potrebna mesta. - Stojalo ustreza strogim ekološkim predpisom in varnostnim standardom. - Višina stojala 83 cm. - Material: plastika / kovina. - Stojalo za kad LUMA lahko uporabljajo skupaj s kadjo LUMA otroci do maks. ki tehta 20 kg. - Izdelano na Nizozemskem. - Dimenzije: 78 × 32 × 16,5 cm.
out of stock
51,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stojalo za banjico Dark Grey. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stojalo za banjico Dark Grey. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8714929302030)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki