Banjica Light Grey

Cena od 27,99 € do 32,90 €
Banjica Light Grey
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LUMA Kopalna kad Svetlo siva

Imate radi lepe moderne stvari in zanje ne želite zapraviti preveč denarja? Zato izberite LUMA. Banjica za dojenčke iz zdravju prijaznega materiala v barvni usklajenosti z ostalimi izdelki. Stojalo pod kadjo in odtočne cevi lahko kupite posebej. - Gladka površina, varna za vašega otroka, je enostavna za čiščenje. - Uporabniku prijazen in pameten dizajn za otroke in starše. - Izdelke Luma Babycare je mogoče v celoti reciklirati in so na voljo v čudovitih barvah, ki jih lahko popolnoma uskladite med seboj. Izdelano na Nizozemskem.
out of stock
27,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Luma Banjica za dojenčka Light Grey

Banjica za dojenčka je eden od obveznih pripomočkov, ki je nujno potreben v vsakem domu v prvih mesecih otrokovega življenja. Luma
Razpoložljivost je treba preveriti
32,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Banjica Light Grey. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Banjica Light Grey. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8714929157517)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki