Avent SCD923

Cena od 300,00 € do 397,90 €
Avent SCD923
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pametni video monitor Philips AVENT Baby SCD923

Zagotovitev kjerkoli Pazite na svojega otroka, doma in na poti Poskrbite za svojega otroka varno in od koder koli z varuško Philips Avent Connected. Naš sistem Secure Connect vas ohranja v stiku z vašimi drobtinicami po vsem domu. In z Baby Monitor + se lahko prijavite od koder koli. Povežite se od koder koli Zasnovan tako, da ostanete v stiku z vašim otrokom. Full HD kamera z nočnim vidom in digitalno povečavo. Gotovost dan in noč Videli boste vsako tresenje in slišali boste vsako hihitanje. Domet do 400 metrov doma. Do 12 ur brezžičnega nadzora s starševsko enoto. Podpira vašo družino Nikoli ni prevroče ali hladno, vedno ravno prav. Miren spanec s pomirjujočo nočno lučjo. Pripravljen za vsak dan in vsako noč. Spremljajte svojo pot Pogovarjajte se in poslušajte svojega malčka hkrati. Sliši se za pomiritev in umiritev. Sistem Secure Connect Naš lastni sistem Secure Connect uporablja več, šifriranih povezav od otroške enote do starševske enote in aplikacije. Za pomirjujoče močno in zasebno povezavo. Baby Monitor + aplikacija S Philips Avent + otroškim monitorjem lahko vidite in slišite svojega malčka znotraj in zunaj. Z Wi-Fi ali mobilnim internetom lahko spremljate in se sprostite od koder koli. Otroška enota s Full HD Otroška enota uporablja kamero Full HD z nočnim vidom in digitalnim zoomom, ki prinaša jasno sliko sobe vašega malčka podnevi in ponoči. Spremljanje na dolge razdalje Ostanite povezani s starševsko enoto, ki zagotavlja doseg do 400 metrov v vašem domu. In Baby Monitor +, ki uporablja mobilni internet ali Wi-Fi, zagotavlja neomejen doseg kjer koli drugje. Do 12 ur brezžične uporabe Starševska enota za polnjenje ponuja do 12 ur delovanja baterije in 4,3-palčni barvni zaslon. Tako lahko enostavno gledate cel dan dobro do večera, preden ga ponovno povežete. Vgrajen sobni termometer Pri visokih in nizkih temperaturah vas vgrajen sobni termometer opozori, da bo vašemu otroku udobno. Prava raven udobja za popoln počitek. Pomirjujoča nočna luč v okolju Dajte sobi vašega malčka pomirjujoč sijaj z vgrajeno nočno lučjo v otroški enoti. Vklopite ali izklopite ali prilagodite njegovo sevanje iz starševske enote in sistema Baby Monitor +. Resen pogovor Nič več voki-tokijev! Samo naša otroška varuška uporablja povratni klic, tako da lahko s pritiskom na gumb vi in vaš dojenček brez prekinitve slišite petje, umirjanje ali hihitanje. Pomirjujoči zvoki Izbirajte med 15 pomirjujočimi melodijami, ne glede na to, ali gre za vrtnarjenje ptic ali nočno življenje, uspavanke, vključno z Rock-a-bye Baby. Ali pa posnamete svoje in jih predvajajte na zahtevo. Konec koncev, kaj je boljšega od zvoka starševskega glasu? Enostaven za uporabo Začnite spremljati takoj iz škatle, zahvaljujoč vnaprej povezani enoti za starše in otroka. Preprosto nastavite Wi-Fi in združite otroško enoto z Monitor +, kadar vam najbolj ustreza.
out of stock
311,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SCD923/26 video varuška, uspavanke, 400 m + Darilo Set Stay Safe 129, roza

Avent SCD923/26 video varuška, uspavanke, 400 m, uporablja kamero Full HD z nočnim pogledom in digitalnim zoomom. Zagotavlja jasno sliko otroške sobe, podnevi in ponoči. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
374,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Avent SCD923. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Avent SCD923. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103974611)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki