Britax Römer Trifix 2 i-Size 2023 avtosedež, moder

Cena od 377,92 € do 381,39 €
Britax Römer Trifix 2 i-Size 2023 avtosedež
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Avtosedež Trifix 2 i-Size, Blue Marble

Avtosedež, zasnovan za otroke od 76 do 105 cm, je primeren naslednik katerega koli sedeža, njegova večja varnost pa je podrejena strogim standardom ECE R19. TRIFIX i-SIZE ponuja veliko prostora za noge, čudovite barve in vrsto naprednih varnostnih funkcij, ki zagotavljajo dobro zaščito vašega otroka. Nova generacija avtosedežev velikosti i otrokom zagotavlja ne le visoko udobje med potovanjem, temveč predvsem inovativne varnostne funkcije. Trifix i-size je primeren za otroke od 76-105 cm. Odobren je v skladu s standardom ECE R129. NOVO: Edinstvena zaščita SICT v notranjosti zagotavlja večjo zaščito pred bočnim trkom. Glavne lastnosti izdelka: enostavna in varna namestitev zahvaljujoč integriranim pritrdilnim točkam ISOFIX. Integrirana notranja tehnologija SICT zagotavlja vrhunsko zaščito v primeru bočnega trka. Zahvaljujoč dvema pritrdilnima točkama zgornji privezek v obliki črke V zagotavlja večjo stabilnost in varnost kot avtomobilski sedež s standardnim pritrdilnim pasom in otrokom omogoča tudi več prostora za noge. Sistem Pivot link usmerja silo v primeru trka, najprej navzdol, znotraj sedeža in nato mehkeje naprej, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe glave in vratu. Naslon za glavo v obliki črke "V" nadzoruje gibanje otrokove glave, s čimer zagotavlja maksimalno udobje in zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka. Globoke zaščitne bočnice absorbirajo silo bočnega trka in zagotavljajo novo udobje. 5-točkovni varnostni pas zagotavlja popolno stabilnost in zaščito otroka. V primeru trka silo udarca porazdeli na 5 točk. Kakovostni podloženi neoprenski naramni trakovi za individualno prilagoditev. 3 stopnje naklona omogočajo udoben položaj otroka tudi med spanjem.
out of stock
377,92 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Britax Römer Trifix 2 i-Size 2023 avtosedež, moder

Sedež TRIFIX2 i-SIZE je popolnoma prilagojen potrebam otrok od 76 cm do 105 cm in je popoln naslednik vseh otroških avtosedežev. Enostavna in varna namestitev je zagotovljena zaradi vgrajenih sidrnih točk ISOFIX in zgornjega pritrdilnega traku, optimalna sedežna površina pa zagotavlja dovolj prostora za rastočega otroka od 15 mesecev do približno 4 let. Britax Römer
Razpoložljivost je treba preveriti
381,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Britax Römer Trifix 2 i-Size 2023 avtosedež. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Britax Römer Trifix 2 i-Size 2023 avtosedež. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4000984192452)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki