Zopa 2 in 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablični računalnik

Cena od 15,48 € do 15,70 €
Zopa 2 in 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablični računalnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Zopa 2 in 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablični računalnik

Zopa 2 in 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablični računalnik Ko otroci rastejo, rastejo tudi njihove potrebe na potovanju. Otroci, ki vozijo v nasprotni smeri, potrebujejo stalen nadzor. Zahvaljujoč vzvratnemu ogledalu Zopa starši dobijo popoln pregled nad tem, kaj počne njihov otrok. Ko otrok odraste in vozi v smeri vožnje, vzvratno ogledalo ni več potrebno. Njegov pokrov tako lahko služi kot držalo za tablete. Tako kot ogledalo je pritrjen na naslon za glavo sedeža s pasovi.
out of stock
15,48 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ZOPA 2 v 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablico

Vzvratno ogledalo 2 v 1 se med potovanjem prilagodi potrebam vašega otroka. Vzvratno ogledalo 2 v 1 in držalo za tablični računalnik ZOPA je primerno za otroke, ki se vozijo v nasprotni smeri in potrebujejo stalen nadzor. Ko otrok odraste in se vozi obrnjen v nasprotno smer, lahko pokrov ogledala uporabite kot tablični nosilec. Na naslonjalo za glavo se pritrdi s trakovi. ZOPA
Razpoložljivost je treba preveriti
15,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Zopa 2 in 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablični računalnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Zopa 2 in 1 vzvratno ogledalo in držalo za tablični računalnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595114409907)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki