SIKU World - gasilski dom z gasilskim vozilom

Cena od 81,30 € do 93,99 €
SIKU World - gasilski dom z gasilskim vozilom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SIKU World - gasilski dom z gasilskim vozilom

Prejet klic v sili, požar je! Gasilska enota je takoj pripravljena na akcijo, vrata se odprejo in gasilsko vozilo je hitro na poti. Vgrajen modul Light & Sound z utripajočimi LED lučmi in šestimi različnimi zvoki spremeni igralnico v ognjevit prizor. Ogenj se širi s strehe manjše lokalne trgovine. K sreči je tik ob njem hidrant s cevjo in šobo. Priložena sta gasilsko vozilo in helikopter. Priložena sta gasilsko vozilo in helikopter. Svetlobni in zvočni učinki. Dvonadstropno zgradbo je mogoče sestaviti po ilustriranih navodilih. Iz montažnih delov lahko posamezne objekte sestavimo v obliki L, U ali kot večnadstropne objekte. Modularna struktura in stabilnost potisnega sistema dajeta otrokom prostor za ustvarjalnost. Podpira razvoj otrokovih motoričnih in kognitivnih sposobnosti. Gasilski dom je kompatibilen z drugimi kompleti v SIKUWORLD, vendar je tudi popolnoma funkcionalen sam. Zahvaljujoč hidrantu s cevjo in šobo, drsnemu stebru, rolo vratom, satelitskemu sistemu in vetrobranu je stavba gasilske brigade v celoti opremljena. Heliport na strehi stavbe obeta veliko zabave in veliko hitrih vzletov. Približna velikost: 75 × 33 × 28 cm. Velikost paketa: 41 × 27,6 × 10,3 cm. Potrebni sta 2 x AAA bateriji. Material: plastika. Primerno za otroke od 3 let.
out of stock
81,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SIKU World - gasilski dom z gasilskim vozilom

Omejena izdaja Svetovne gasilske postaje SIKU z gasilskim vozilom vključuje gasilsko postajo, gasilsko vozilo, motorno kolo in bogate dodatke. Primerno za otroke od 3. leta. SIKU
Razpoložljivost je treba preveriti
93,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za SIKU World - gasilski dom z gasilskim vozilom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka SIKU World - gasilski dom z gasilskim vozilom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591864616565)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki