SIKU Super - Set športnih avtomobilov

Cena od 17,46 € do 18,00 €
SIKU Super - Set športnih avtomobilov
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SIKU Super - Set športnih avtomobilov

SIKU Super - Komplet športnih avtomobilov. Kdo ima najhitrejši avto v garaži? Superšportni avtomobili so vedno pripravljeni na dirkanje. Bugatti Veyron, Mercedes-Benz McLaren SLS in Dodge Viper. Ti superšportni avtomobili z več kot 2000 konji pod motornim pokrovom so že dolgo avtomobilske legende 21. stoletja. Pri pospeševanju na asfaltu ostanejo sledi pnevmatik. Trio avtomobilov ima osupljivo barvo, ki jim daje agresiven videz. Vrata desetvaljne pošasti Dodge Viper se lahko na široko odprejo in vas zvabijo v naslednji boj. Starost: 3+.
out of stock
17,46 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SIKU Super 6323 komplet športnih avtomobilov

SIKU Super komplet športnih avtomobilov. Kdo ima najhitrejši avto v garaži? Superšportni avtomobili so vedno pripravljeni na dirko. Bugatti Veyron, Mercedes-Benz McLaren SLS in Dodge Viper. Ti superšportni avtomobili z več kot 2000 konji pod pokrovom so že dolgo legende avtomobilov 21. stoletja. Pri pospeševanju na asfaltu ostanejo sledi gume. SIKU
Razpoložljivost je treba preveriti
18,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za SIKU Super - Set športnih avtomobilov. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka SIKU Super - Set športnih avtomobilov. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4006874063239)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki