MALI NIZOZEMSKI Gasilski dom

Cena od 34,01 € do 40,86 €
MALI NIZOZEMSKI Gasilski dom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

MALI NIZOZEMSKI Gasilski dom

Ali je požar? Hitro odprite vrata in pustite gasilsko vozilo mimo. Oh ne! Mačka je obtičala na drevesu! Na srečo so gasilci hitri. Leseni gasilski dom je eden izmed mnogih razširitvenih kompletov, ki jih je mogoče povezati z malo nizozemsko železniško progo XXL. Vsaka lesena figura ima na obeh straneh podrobne ilustracije. Za še več zabave so na voljo ujemajoči se kompleti iger, kot so lesena vozila, živalski vrt in garaža. Izdelan iz trajnostnega lesa s certifikatom FSC.
out of stock
34,01 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Little Dutch Lesena železniška proga - Gasilci postajo

Lesena gasilska postaja je eden od odličnih dodatkov k leseni železniški progi Little Dutch XXL. Lesene figure so lepo ilustrirane na obeh straneh in jih je mogoče namestiti v vagone. Little Dutch
Razpoložljivost je treba preveriti
40,86 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za MALI NIZOZEMSKI Gasilski dom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka MALI NIZOZEMSKI Gasilski dom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8713291444904)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki