BIG Power mešalnik za cement igrača, 39 cm

Cena od 26,39 € do 29,63 €
BIG Power mešalnik za cement igrača
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BIG Power mešalnik za cement igrača, 39 cm

Mešalnik za cement iz serije Power Worker iz visokokakovostne plastike. Z gibljivimi deli. Vključuje figuro velikosti 10 cm. Ta čudovit mešalnik bo razveselil vsakega fanta. Igrača podpira razvoj otroške domišljije in domišljije. BIG
Razpoložljivost je treba preveriti
26,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BIG Power Mixer s številko 39 cm

Mešalnik za cement iz serije Power Worker iz visokokakovostne plastike. Z gibljivimi deli. Gume so izdelane iz mehke plastike. Vključuje figuro velikosti 10 cm. Po uporabi v pesku se lahko higiensko očisti pod tekočo vodo. Dolžina 39 cm in višina 27 cm. Dimenzije: 38 × 20 × 28 cm. Mešalniku cementa BIG Power Worker Midi je priložena figurica igrače. Zahvaljujoč svoji spolno nevtralni zasnovi je približno 9 cm visoka figura primerna za vsako otroško zgodbo in lahko aktivno pomaga malim gradbenikom. S stabilnim mešalnikom za cement lahko otroci vrtijo rezervoar za cement in nato v lij nalijejo pesek, da posnemajo delovanje mešalnika za beton. Dizajn igrače zelo realistično ustreza sodobnim gradbenim strojem. Z vidika ergonomije je vozilo izjemno navdušujoče, saj je mešalec cementa zasnovan posebej za majhne otroške rokice, zato lahko otroci cisterno za cement enostavno potiskajo, prenašajo ali obračajo. Pnevmatike so izdelane iz mehkega materiala, odpornega proti obrabi, za zaščito tal in jih je, tako kot ostalo vozilo, mogoče higiensko očistiti pod tekočo vodo po uporabi v pesku. Tako da zagotovo ni težav z nadzorom mamice in očeta na kraju samem, ko ga je treba preseliti v vrtec. Mešalec cementa BIG Power Worker Midi s figuro je izdelan v moderni tovarni BIG v Nemčiji in je bil preizkušen za maksimalno varnost. Od proizvajalca BIG Bobby Car - BIG-buffalo strong! Za otroke stare 2-5 let. Primerno za otroke od drugega leta starosti Realistična zasnova sodobnih gradbenih strojev Ergonomsko oblikovan za majhne otroške roke Mehke, obrabno odporne pnevmatike Z gibljivimi deli. Gume so izdelane iz mehke plastike. Vključuje figuro velikosti 10 cm. Po uporabi v pesku se lahko higiensko očisti pod tekočo vodo. Dolžina 39 cm in višina 27 cm. Dimenzije: 38 × 20 × 28 cm. Mešalniku cementa BIG Power Worker Midi je priložena figurica igrače.
out of stock
29,63 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BIG Power mešalnik za cement igrača. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BIG Power mešalnik za cement igrača. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4004943548397)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki