Philips EP2221/40 espresso kavni aparat

Cena od 299,99 € do 499,99 €
Philips EP2221/40 espresso kavni aparat
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kavni aparat Philips EP2221/40 Omnia

Intuitiven zaslon na dotik za hitro izbiro napitka  Kavni aparat Philips EP2221/40 Omnia se ponaša z izjemno praktičnim, intuitivnim in uporabniku prijaznim zaslonom na dotik. Izbira priljubljenega kavnega napitka bo tako izjemno preprosta, pri čemer boste imeli na voljo ogromno različnih kombinacij. Tako si lahko pripravite napitek, ki bo resnično povsem po vašem okusu. Poleg vrste in količine napitka boste lahko izbrali tudi moč arome, in sicer v meniju My Coffee Choice.  Kot nalašč za pripravo omamnega kapučina Po zaslugi penilnika mleka lahko kavni aparat uporabljate tudi za pripravo napitkov, kot je kapučino. Navdušeni boste nad svilnato gladko, nežno peno. Ker je penilnik mleka sestavljen samo iz dveh delov, je zagotovljeno zelo preprosto čiščenje. Penilnik bo praktično v hipu nared za nove izzive.  Mletje kavnih zrn po meri  Integrirani kavni mlinček je izjemno prilagodljiv. Tako boste imeli pri mletju na voljo kar 12 različnih stopenj. Zrna lahko zmeljete v zelo fin prah ali pa se odločite za malce bolj grobo mleta zrna – izbira je vaša. Poleg prilagodljivosti pa mlinček odlikuje tudi osupljiva trpežnost. Izdelan je namreč iz 100-odstotne keramike, zato bo kos tudi najzahtevnejšim izzivom. Obenem pa lahko pričakujete nadpovprečno dolgo življenjsko dobo kavnega mlinčka. Z njim boste lahko namreč pripravili najmanj 20.000 skodelic kavnih napitkov.  Samodejno opozorilo, ko bo čas za odstranjevanje vodnega kamna  Nič več ugibanja: kavni aparat vas bo sam opozoril, ko bo prišel čas za čiščenje oziroma za odstranjevanje vodnega kamna. Da bodo intervali med posameznimi intervali čim daljši, pa bo skrbel napreden filter AquaClean. Z enim filtrom lahko s prečiščeno vodo pripravite kar do 5000 skodelic kave.  Izjemno preprost postopek čiščenja  Kuhalno enoto je mogoče odstraniti v celoti. Zaradi snemljivosti kuhalne enote je čiščenje izjemno preprosto in hitro. Enoto bo mogoče očistiti kar pod tekočo vodo. Vaš kavni aparat bo tako že kmalu deloval s polno paro. Aromatična kava po zaslugi posebnega tesnila Philipsov kavni aparat se lahko pohvali z naprednim tesnilom, ki podaljša svežino kavnih zrn. Tako ostajajo zrna izjemno aromatična, posledično pa so polni omamne arome tudi vaši kavni napitki. Poleg tega pa bo tesnilo poskrbelo za manj hrupno delovanje mlinčka. 
12
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PHILIPS EP2221/40 Espresso kavni aparat

Philips EP2221/40 Espresso kavni aparat pripravi odlično kavo iz svežih zrn. Odlično kavo boste pripravili s samo enim dotikom. Kompaktni in elegantni aparat vas bo navdušil z okusom in videzom.
Razpoložljivost je treba preveriti
499,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips EP2221/40 espresso kavni aparat. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips EP2221/40 espresso kavni aparat. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103877455)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki