DeLonghi ECAM 370.95T espresso kavni aparat

Cena 859,99 €
DeLonghi ECAM 370.95T espresso kavni aparat
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

De'Longhi Dinamica Plus kavni aparat (ECAM37095T)

10 % popusta na izbrane kavne aparate s promo kodo 10KAVA0324 (velja od 25. 3. do 7. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! De'Longhi Dinamica Plus popolnoma avtomatični kavni aparat pripravi okusno skodelico kave s samo enim dotikom. Iz sveže zmlete kave in spenjenega mleka ustvari vrhunsko kavo po vašem okusu. Nudi enostavno upravljanje na zaslonu na dotik in napredne nastavitve v mobilni aplikaciji. De'Longhi
Razpoložljivost je treba preveriti
859,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kavni aparat DELONGHI ECAM370.95.T Dinamica Plus

Kavni aparat DELONGHI ECAM370.95.T Dinamica PlusModeren avtomatski aparat za kavo s širokim naborom vaših najljubših kavnih napitkov. Izbirajte med 12 recepti in si pripravite okusen napitek iz kave in mleka.Ta visokokvalitetni kavni aparat je izpopolnil pripravo kave s svojimi edinstvenimi, interaktivnimi funkcijami, kot sta Smart One Touch in aplikacija Coffee Link za personalizacijo in svetovanje. Ustvarite recept po svoji meri, prilagodite aromo in količino, ter shranite postavke v svoj profil preko nadzorne plošče ali aplikacije Coffee Link.Eleganten zaključek v srebrni barvi s črnimi detajli.Možnost priprave 2 skodelic espressa hkrati.Kremasta, gosta in obstojna mlečna pena popolne temperature z avtomatskim sistemom LatteCrema. Zahvaljujoč funkciji „easy clean system“ se posoda za mleko očisti samodejno.3,5-inčni barvni zaslon na dotik. LatteCrema sistemIzjemno natančen nadzor omogoča, da se pri optimalni temperaturi ustvari toliko pare, kot jo aparat potrebuje za pripravo žametno mehke pene. Zahvaljujoč regulatorju lahko količino pene prilagodite svojemu okusu. LatteCrema ustvarja mleko kremaste teksture in idealnih gostote, z optimalno količino mehurčkov. Mleko in pena se mešata v natančnih razmerjih in poskrbita, da so napitki kremasto svilnati. Zahvaljajujoč tehnologiji LatteCrema je mlečna pena obstojna in traja do zadnje kapljice. De'Longhi strokovnjaki so izpopolnili znanost mešanja mleka, pare in zraka, za vrhunsko, mehko in kompaktno mlečno peno, prav kakor tisto iz kavarne.Mlinček z rebrastimi jeklenimi reziliDe'Longhi mlinček z rebrastimi jeklenimi rezili jamči popolno zmleto kavo za vsak vaš napitek. Nameščen je tako, da zagotavlja 100% natančnost, moč njegovega mletja pa je odvisna od vaših želja in se lahko brez težav ročno nastavi. Mlinček z jeklenimi rezili je eden ključnih elementov, ki De'Longhi kavnim aparatom omogočajo pripravo najpopolnejše kave in razlikuje De'Longhi kavne aparate od ostalih na tržišču. Naši jekleni mlinčki niso le nerjaveči, temveč so tudi najvzdržljivejši.Coffee Link AplikacijaŠe nikdar ni bilo lažje uživati v aromi vaših najljubših kavnih zrn. Namestite si aplikacijo De'Longhi Coffe Link in se prepričajte v to. Aroma napitka bo prilagojena vašemu okusu, saj se z uporabo aplikacije prične tudi prepoznava kavnih zrn, ki jih uporabljate. Ko se aparat poveže na brezžično omrežje, aplikacija z njim vzpostavi stik in začne s samodejno nastavitvijo parametrov za prilagajanje aromi in okusu kave. Poleg arome lahko v aplikaciji prilagodite tudi količino kave in/ali mleka ter željeno temperaturo svojega napitka. In če vam kdaj slučajno zmanjka navdiha, poiščite številne dodatne recepte v naši aplikaciji. 
in stock
859,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DeLonghi ECAM 370.95T espresso kavni aparat. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DeLonghi ECAM 370.95T espresso kavni aparat. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8004399332904)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki