DeLonghi ECAM 35050B espresso kavni aparat

Cena od 553,90 € do 599,99 €
DeLonghi ECAM 35050B espresso kavni aparat
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kavni aparat DELONGHI ECAM350.50.B Dinamica

Kavni aparat DELONGHI ECAM350.50.B DinamicaUživajte v razkošnem odmoru za kavo z avtomatskim aparatom za kavo Dinamica: sodoben, poenostavljen dizajn z intuitivnimi gumbi za upravljanje na dotik. Izbirajte med 4 okusnimi napitki, vključno z espressom in kapučinom, ter izberite vrsto nastavitev arome in temperature. Prefinjene funkcije vsakič zagotavljajo najboljšo aromo in okus.Tehnični podatki:Tlak črpalke: 15 barProstornina posode za kavna zrna: 300 gProstornina posode za vodo: 1,8 lMoč: 1450 WTehnologija mletjaIntegrirana tehnologija mletja kave omogoča vedno sveže zmleta zrna. Konični kovinski brusilnik je nastavljen tako, da zagotavlja 100 % natančnost.Sistem LatteCremaEkskluzivni sistem LatteCrema dopolni vaše napitke z dolgo obstojno, gosto in kremasto mlečno peno pri pravi temperaturi za okusne rezultate v skodelici do zadnje kapljice.Nadzor temperatureZelo natančen, elektronsko nadzorovan parni sistem zagotavlja, da se para ustvari pri optimalni temperaturi, da se doseže kava popolnega okusa in teksture.Enostavno čiščenjeZa optimalno higieno je posoda za mleko opremljena z integriranim sistemom čiščenja: po pripravi kavnega napitka z mlekom se vsi deli, ki so bili v stiku z mlekom, samodejno sperejo z vročo vodo in paro. 
in stock
599,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

De'Longhi Dinamica ECAM350.50.B kavni aparat

De’Longhi Dinamica ECAM350.50.B kavni aparat se ponaša z modernim dizajnom. Kakovostna izkušnja s kavo je obogatena z intuitivnim upravljanjem na dotik. De'Longhi
Razpoložljivost je treba preveriti
599,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DeLonghi ECAM 35050B espresso kavni aparat. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DeLonghi ECAM 35050B espresso kavni aparat. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8004399023581)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki