Solis Posoda za kavne usedline Perfetta

Cena 49,99 €
Solis Posoda za kavne usedline Perfetta
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Solis Posoda za kavne usedline Perfetta

Nepogrešljivo za vsakega domačega barista in popoln dodatek espresso aparatom Solis. To je preprosto perfetta! Solis posoda za kavno usedlino služi kot dodatek k domačemu kavnemu aparatu. Ostanke uporabljene kave stresite v posodo tako, da z njo potrkate na prečko. Solis
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Solis posoda za kavne usedline Perfetta

Posoda za kavno usedlino Perfetta je obvezen pripomoček vsakega domačega barista. Na lep in čist način zbira uporabljeno zmleto kavo. Ohišje je izdelano iz nerjavnega jekla. Oblika škatle za kavne usedline se popolnoma ujema z asortimajem družine Solis Perfetta. Še vedno odlagate usedline v koš? Nadgradite pripravo kave s tem elegantnim orodjem. Kot pravi domači barista želite imeti na voljo vse pripomočke za pripravo skodelice kave. Posoda za kavno usedlino Perfetta je eden takih pripomočkov, ki ga ne smete zamuditi. Omogoča zbiranje kavne usedline na čist in eleganten način. Posodo za usedlino kave Perfetta postavite poleg aparata za espresso in preostanek z enim gibom vlijte v posodo. Samo en dotik na ročico in uporabljeno kavo boste zlahka izvrgli iz filtra. Nosilec je prekrit z mehko gumo, ki preprečuje praske na portafiltru in zmanjšuje hrup. Veliko posodo za kavno usedlino je mogoče enostavno razstaviti in ponovno sestaviti za hitro in enostavno čiščenje. Nosilec se enostavno odstrani, vložek pa lahko perete v pomivalnem stroju. Seveda pa lahko posodo Perfetta za kavno usedlino operete tudi ročno! Nedrseče noge preprečujejo premikanje, pomagajo zmanjšati hrup in ščitijo delovno površino pred praskami. Preprosto Perfetta! Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju. Plastični vložek položite naravnost v pomivalni stroj. Udarna palica, ki absorbira udarce Palica za blaženje udarcev je prekrita z mehko gumo, ki ščiti portafilter pred praskami in zagotavlja tiho uporabo. Protizdrsne noge Protizdrsne noge preprečujejo premikanje posode za usedlino kave, zmanjšujejo hrup in ščitijo kuhinjski pult pred praskami. Hitro čiščenje Posodo za kavno usedlino Perfetta je mogoče enostavno razstaviti in ponovno sestaviti za hitro in enostavno čiščenje. Velika prostornina Posoda za kavno usedlino Perfetta ima s prostornino 700 ml dovolj prostora za kavno usedlino, ne da bi jo bilo treba ves čas prazniti. Samo oblikovanje Perfetta Čudovit dizajn posode za usedlino kave je popolnoma usklajen z espresso aparati serije Solis Perfetta. https://solisplus.hr/wp-content/uploads/2022/04/280474093_735443067636780_2399758413440637599_n.mp4 Dodatna prednost posode za kavno usedlino je, da lahko enostavno preverite, ali se je usedlina posušila. Če je kavna usedlina suha, je vaš aparat pravilno nameščen. Če ne, priporočamo, da prilagodite nastavitve vašega espresso aparata in/ali kavnega mlinčka za vrhunsko kavno izkušnjo! Zasnova posode za usedlino kave Perfetta, zasnovana in razvita v Švici, je popolnoma usklajena z aparati za espresso iz serije Solis Perfetta. Nerjavno jeklo Ohišje je izdelano iz trpežnega, visokokakovostnega nerjavnega jekla za dolgotrajen izdelek. Povišan zadnji del Visok naslonjalo preprečuje brizganje kavnih usedlin na kuhinjsko steno. Izrez spredaj Izrezana sprednja stran omogoča vodoravno držanje portafilterja, pri izpustu kavnih usedlin.
in stock
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Solis Posoda za kavne usedline Perfetta. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Solis Posoda za kavne usedline Perfetta. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7611210978435)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki