Solis Posoda za kavne usedline

Cena 24,99 €
Solis Posoda za kavne usedline
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Solis posoda za kavne usedline

Za lastnike in uporabnike polavtomatskih aparatov za kavo espresso so posode za usedlino praktične in enostavne za uporabo. Posoda za kavno usedlino vam omogoča enostavno odstranjevanje uporabljene kavne usedline po tem, ko popijete espresso. To storite tako, da svoj portafilter preprosto obrnete na glavo in z njim udarite po lesenem ročaju lonca, da zrahljate in sprostite porabljeno usedlino espressa. Ker je usedlina espressa po ekstrakciji zelo vroča, je ta posoda za usedlino kave izdelana iz zelo odporne plastike in ima leseno palico, ki jo je mogoče odstraniti za enostavno praznjenje. Škatlo lahko pomivate ročno ali v pomivalnem stroju. Konzistenca vržene usedline je pomemben pokazatelj odmerka mletja: če je vaš odmerek prevelik, je usedlina kot kamenje, kar pomeni, da ekstrakcija kave ni bila popolna. Če je vaša usedlina premehka, je odmerek prenizek. Če je usedlina suha s trdno površino in zlahka razpade na več kosov, je vaš odmerek popoln. Zaradi kompaktne velikosti in brezčasnega dizajna švicarske posode za usedlino kave Solis je popoln dodatek k vsakemu kuhinjskemu pultu. Enostaven za uporabo Uporabljeno kavo preprosto izpraznite v posodo tako, da portafilter rahlo udarite po prečki. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju. Po uporabi lahko prečno letev odstranite in škatlo pomijete ročno ali jo daste v pomivalni stroj. Praktična velikost Zaradi svoje kompaktne velikosti lahko skledo enostavno postavite na kateri koli kuhinjski pult.
in stock
24,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Solis Posoda za kavne usedline

Izognite se mleti kavi na kuhinjskem pultu. Solis posoda za kavno usedlino služi kot dodatek k domačemu kavnemu aparatu. Ostanke uporabljene kave stresite v posodo tako, da z njo potrkate na prečko. Solis
Razpoložljivost je treba preveriti
24,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Solis Posoda za kavne usedline. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Solis Posoda za kavne usedline. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7611210978404)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki