GoPro Hero11 Black kamera

Cena od 407,90 € do 699,00 €
GoPro Hero11 Black kamera
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

GOPRO HERO 11 BLACK kamera

Z GOPRO HERO 11 BLACK kamero si zagotovite neverjetne videoposnetke, ki so lahko samodejno poslani v vaš telefon. Nov slikovni senzor zajame še večji del prizora z višjo kakovostjo slike, boljšo stabilizacijo in vam omogoča tudi takojšnjo deljenje vertikalnih posnetkov na družbenih omrežjih. HyperSmooth 5.0 ima vgrajen AutoBoost in Horizon Lock, ki zagotavljata najbolj osupljive posnetke doslej. Novi nočni učinki vam omogočajo, da postanete ustvarjalni v temi, 10-bitne barve pa oživijo vse vaše videoposnetke. Zaradi vsega tega in še več je HERO11 Black najmogočnejša GoPro kamera doslej.
Razpoložljivost je treba preveriti
469,01 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GoPro Hero 11 Black Creator Edition

GoPro Hero 11 Black Creator Edition je vse-v-enem naprava za zajemanje vsebine, ki olajša vlogiranje, snemanje filmov in pretakanje v živo. Ta celoten sistem vključuje video profesionalne kakovosti 5,3K, z Emmyjem® nagrajeno stabilizacijo videa HyperSmooth 5.0, izboljšan zvok, močno osvetlitev LED in 4 ure snemanja 4K z enim polnjenjem.
Razpoložljivost je treba preveriti
640,64 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za GoPro Hero11 Black kamera. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka GoPro Hero11 Black kamera. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0818279029079)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki